Martin O'Neill  (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)
Martin O'Neill (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)

O'Neill får 200 millioner til januarhandel

Nå skal Villa sikre Mesterliga-plass.

Aston Villa håper å bli den første klubben siden Everton i 2004 til å skyve en av de «fire store» ned fra de øverste plassene på tabellen.

Så langt ser det bra ut for John Carew & co, men klubbens eier Randy Lerner tror laget trenger å styrkes for å klare Mesterliga-plass og gir manager Martin O'Neill en solid julegave.

Nord-iren får intet mindre enn 200 millioner kroner å bruke på klubbens januarhandel i følge Daily Express.

- For å holde oss oppe der trenger vi noen spillere. Det er definitivt noe vi vil prøve på. Hvor mange? Det vet jeg ikke. Vi var heldige i det forrige januarvinduet, selv om det er vanligvis ikke den beste tiden. Med det vi har prestert i det siste vil det bli enklere å tiltrekke oss spillere, sier O'Neill.

- Ingen bud
Villa hevdes å være interessert i Portsmouths Jermain Defoe, men O'Neill avviser at angriperen er på vei til Birmingham med det første.

- Disse ryktene om at Randy Lerner har kontaktet Portsmouth om Defoe stemmer ikke. Jeg har ikke lagt inn bud på noen spillere, ikke engang forhørt meg om noen så langt. Ikke en eneste, hevder Villa-manageren.

- Faktum er at jeg ikke har gjort noe ennå. Det betyr ikke at jeg etter Hull-kampen ikke vil komme med 38 forespørsler neste dag og dersom jeg ikke får den første jeg ønsker vil jeg gå for neste og eliminere én etter én.