agbonlahor (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
agbonlahor (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

Brukbar odds på Aston Villa

Godt betalt trippelspill på tirsdagens forslag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 30. desember, frist kl. 17.25:
8 Lillehammer IK - Vålerenga B 1,75
10 Stavanger - Sparta Sarpsborg H 2,00
39 Hull - Aston Villa B 1,85

Totalodds: 6,48

Nok en seier til serielederen
Lillehammer tapte sist sin første kamp etter julepausen borte mot Sparta. David Rautio spilte en kjempekamp mellom stengene, men kunne ikke forhindre at vertene vant fortjent med 2-0. Lillehammer har dog hatt en meget fin sesong så langt, og på egen is har de stort sett vært bunnsolide. De tar her i mot serieleder VIF, som har vært landets suverent beste lag de siste månedene. Gullfavoritten fra Oslo rader opp med seirer, og sist knuste de svake Furuset med hele 13-0. VIF har tradisjonelt et godt tak på dagens motstander, og har vunnet alle tre oppgjørene mellom lagene tidligere i sesongen.

Slik VIF nå fremstår er de favoritter i alle kamper i denne ligaen, og 1,75 for at de slår Lillehammer for fjerde strake gangen denne sesongen holder til en liten innsats.

Godt betalt hjemmeseier
Stavanger tok sist en sterk borteseier mot Storhamar, og de har nå klatret opp til bronseplassen. Lysenstøen spilte en praktkamp i mål, og siddisene holdt nullen for en gangs skyld. Hjemme i Stavanger er de knallsterke, og de står med imponerende elleve strake gevinster på egen is. Sparta tok sist en fortjent hjemmeseier mot Lillehammer, og ser ut til å være på rett spor igjen. De trives dog klart best hjemme i Sarpsborg, og her har de kun vunnet en gang på de tretten siste forsøkene. Tommy Kristiansen, Cato Coccoza og Lars Hammerseng er ute som sist for gjestene.

5-2 til Stavanger da lagene møttes her i oktober, og to ganger pengene for en gjentakelse er blant det beste som tilbys.

Vertene på retur
Hull-spillerne var ikke bedre enn at Phil Brown nektet dem å gå inn i garderoben i pausen Boxing Day. 1-1 i andreomgangen var også en forbedring etter 0-4 de første førtifem. Nykommerne står med 3-2-4 på eget gress. Stiller tilnærmet fulltallig. Villa burde tatt ledelsen ved flere anledninger mot Arsenal sist, men endte istedenfor opp med en velfortjent opphenting til 2-2. Tre seirer på rad før den kampen, 6-0-3 på bortebane. Carew er fortsatt ute, det samme gjelder kaptein Laursen.

Hull har bevist nok til å ikke undervurderes, verken av Villa- eller oddsspillerne. Dette går likevel mot et bortespill, selvtilliten og kvaliteten er det Martin O’Neills elever som innehar.

Vurdert av Ole Bratseth og Magnus Wattne