Droylsden  (Foto: TV 2/)
Droylsden (Foto: TV 2/)

Kastet ut av FA-cupen

- Det er latterlig, raser Droylsden-manager Dave Pace.

FA har besluttet å utestenge ikke-ligaligaet Droylsden. Lilleputtklubbens forsvarer Sean Newton scoret begge målene da Chesterfield ble slått i den 2. runden, men skulle egentlig ikke vært på banen på grunn av en suspensjon.

Nå har FA besluttet å utestenge Droylsden fra FA-cupen, og dermed blir det Chesterfield som møter Ipswich i den tredje runden. Kampen spilles lørdag 3. januar.

Droylsden må også betale tilbake 30.000 pund i prispenger. Den gevinsten går også til Chesterfield. Klubben slipper imidlertid bot, og kan delta i FA-cupen igjen neste sesong.

- Latterlig
Droylsden har imidlertid ikke gitt opp cupdrømmen, og har mulighet til å anke. Det kommer klubben også til å gjøre.

- Det er latterlig ettersom vi har slått Chesterfield på rettferdig vis, raser Droylsden-manager Dave Pace ifølge Manchester Evening News.

- Det er ikke som om vi har hentet inn en stjernespiller i siste øyeblikk. Sean Newton er en av våre spillere, sier Pace.

- Det var virkelig bare en feil fra sekretæren vår. Gi oss en bot, for all del, men ikke spark oss ut, sier den forbannede manageren.

FA vil ta stilling til Droylsdens anke på nyttårsaften.

Fire dramatiske oppgjør
Oppgjørene mellom Droylsden og Chesterfield har vært særdeles dramatiske. Lagene møttes hele fire ganger før avgjørelsen kom - og den har altså FA nå gjort om.

I det første møtet ble kampen avbrutt på grunn av tåke da Droylsden ledet 1-0.

Den andre kampen tok Chesterfield ledelsen 2-1 etter et langt innkast, selv om Droylsden hadde spilt ut ballen fordi en Chesterfield-spiller lå skadet. Chesterfield gjorde det godt igjen ved å la Droylsden uhindret løpe gjennom og utligne til 2-2.

Dermed ble det omkamp, og i det tredje møtet ledet Chesterfield 2-0 da kampen ble avbrutt grunnet flomlyssvikt.