Jermain Defoe (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Jermain Defoe (Foto: GLYN KIRK/AFP)

- Defoe rasende på Adams

Dårlig stemning på Portsmouth-benken.

Jermaine Defoe regnes som en av Portsmouths beste og mest ettertraktede spillere. Likevel fikk han kun spille fem minutter da Tony Adams' lag tapte 0-1 for Arsenal.

Defoe skal ha reagert kraftig på uttaket. Tony Adams bekrefter overfor Sky Sports at de to ikke er på talefot.

- Jermain var oppbrakt og sint. Han har vært sint på meg helt siden laguttaket, men jeg vil ikke ha det på noen annen måte, for å være ærlig.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Adams forklarer vrakingen slik:

- Han er en fantastisk spiller, som scorer nydelige mål, men for tiden sliter vi med balansen. Borte mot Liverpool og Arsenal holdt jeg ham på benken. Det er ingen annen grunn.

Er du en trener med Adams-filosofi? Prøv Premier League-manager her

Flere klubber skal være interessert i å kjøpe Defoe. Men ifølge Adams var det rent sportslige årsaker til at han ble utelatt fra startelleveren.

- Du kan spekulere så mye du vil, men vi har ikke fått et eneste bud på Jermain Defoe, ikke ett.

Portsmouth ligger på tolvte plass på tabellen, men befinner seg kun tre poeng over streken. Adams krever 100 prosent lojalitet når overgangsvinduet åpner i januar.

- Jeg ønsker å beholde alle spillerne mine, men jeg vil ikke ha spillere som ikke ønsker å spille for Portsmouth. Vi er i en mølje med 14 andre klubber og hvis de ikke vil spille for Portsmouth, er de ikke noe verdt i min bok.