Wayne Rooney  (Foto: JON SUPER/AP)
Wayne Rooney (Foto: JON SUPER/AP)

- Jeg har alltid kontroll

Wayne Rooney hevder at han ikke har problemer med temperamentet.

Følg Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Toppscorer

Manchester United-spiss Wayne Rooney mener at han ikke har problemer med sitt temperament, men at han alltid har kontroll.

Full kontroll
Scouserens temperament har vært et tema siden han ble kjent, og han sørget igjen for overskrifter da han så ut til å svinge armen på Stoke-spiller Abdoulaye Faye fredag.

Noen har ment at han vil bli dårligere hvis han må roe seg ned. Rooney mener selv at alt snakket om temperamentet hans er overdrevet. 23-åringen er sikker på at han kan kontrollere seg, og han bryr seg ikke om kritikken.

Har Rooney full kontroll? Si din mening nederst i saken

- Jeg tror ikke jeg har problemer med temperamentet mitt. Jeg aksepterer ikke at jeg må lære å telle til ti i enkelte situasjoner, fordi jeg har full kontroll. Jeg mener at jeg kan holde meg rolig både på og av banen, sier Rooney ifølge Sky Sports.

Stille og sjenert
- Det er folk som ikke kjenner meg som er ute etter meg. Men det tenker jeg ikke på, fordi det rett og slett ikke er viktig. Jeg ville ikke likt å skuffe familie og venner. Det viktigste er at de er stolte av meg. Folk som kjenner meg vet at jeg er en stille og sjenert person.

Manchester United får besøk av Middlesbrough på mandag.

Wayne Rooney  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS / SCANPIX)
Wayne Rooney (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS / SCANPIX)