Gerrard_680 (Foto: Mark Thompson, © kr)
Gerrard_680 (Foto: Mark Thompson, © kr)

Sett pengene på Liverpool

Liverpool spilles mot et skaderammet Newcastle på St. James Park.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 28.desember, frist kl. 12.55:
39 Newcastle-Liverpool B 1,90
68 Cardiff-Plymouth H 1,65

Totalodds: 3,14

Skaderammet hjemmelag
Premier League. Newcastle tapte fullt fortjent for Wigan fredag. Kun ett nederlag på de ni foregående. Ameobi (a) håper på å rekke denne kampen. Ellers er det dårlig nytt på skadefronten etter Wigan-kampen. Enrique (f), Beye (f) og Viduka (a) pådro seg skader, mens Bassong (f) er utestengt etter sitt røde kort. Smith (a) og Martins (a) er heller ikke med, Owen får ukjente Carroll ved siden av seg på topp. Tabelleder Liverpool slo Bolton med klar margin før helgen. To av de tre seneste besøkene på St. James Park har gitt full pott. Torres (a) er trolig på benken, Mascherano (m) forventes klar.

1,90 for Liverpool-seier er det få andre aktører som matcher. Norsk Tippings odds er også satt før Newcastles tap og forverring i fraværssituasjonen før helgen. Vi spiller B.

Ny hjemmeseier på Ninian Park
Championship. Cardiff-manager Dave Jones var ikke mye fornøyd med at dommeren la til seks minutter på Madejski mot Reading fredag. Det førte til at Reading-keeper Federici, som var med opp på corner, utlignet til 1-1 på overtid av overtiden. Uansett en ny sterk kamp av Cardiff, som er ubeseiret på de syv siste. Boss Jones hadde ikke noe å utsette på sine utvalgte, og stiller trolig med samme mannskap igjen. Plymouth vant 2-0 hjemme mot formsvake Southampton sist. Det var en kjærkommen seier for Paul Sturrocks mannskap etter en svak periode. Walton (m) er suspendert, Noone (a) er usikker, mens Mpenza (a) er tilbake.

Cardiff leverte en ny sterk kamp sist, og har vært solide hjemme på Ninian Park. Vi tror på ny hjemmeseier til godkjente 1,65.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne