Aston Villa  (Foto: SIMON DAWSON/AP)
Aston Villa (Foto: SIMON DAWSON/AP)

- Vi var sensasjonelt gode

Aston Villa-manager Martin O'Neill mener laget hans fortjente alle poengene etter møtet med Arsenal.

Aston Villa - Arsenal 2-2

- Vi skulle avgjort kampen den første halvtimen. Vi var helt fantastiske og kunne scoret tre, fire mål. Deres scoring satte oss tilbake, og Arsenal hadde sin beste periode like etter pause, da scoret 2-0-målet. Det gjorde oppgaven veldig vanskelig for oss og satte oss kraftig tilbake. Men vi kjempet oss tilbake og ga aldri opp. De siste 20 minuttene var våre og vi fikk det vi fortjente, sier han til Sky Sports.

Det var vertene som tok kontollen fra start. Villa - som stilte med ni engelskmenn fra start - skapte mange sjanser og hadde tre avslutninger i treverket. Men Arsenal - med ingen engelskmenn fra start - ledet høyst ufortjent til pause.

Denilson kom alene med Villa-keeper Brad Friedel fem minutter før hvilen og sendte gjestene i føringen.

- Vi var sensasjonelle i 1. omgang. Alle så det. Selv om vi hadde tapt, ville jeg skrytt av den innsatsen spillerne la ned. De viste en enorm vilje, sier O' Neill.

Arsenal slo til igjen bare fire minutter etter sidebytte. Emmanuel Eboué fosset mot Villa-målet og fant Abou Diaby som løftet ballen over en sjanseløs Fridel til 2-0. En fantastisk scoring av Arsenal.

Robin Van Persie sendte ballen i den venstre stolpen fra sju meter etter 55 minutter. Det var Arsenals tredje avslutning i kampen.

William Gallas felte Gabriel Agbonlahor inne i feltet etter 65 minutter - dommer Lee Mason pekte på straffemerket. Gareth Barry reduserte til 1-2.

Arsenal-manager Arséne Wenger og Villa-sjef Martin O'Neill hadde en krangel på sidelinjen, men dommeren fikk roet ned managerene.

Wenger  (Foto: STEVE WOODS/EPA)
Wenger (Foto: STEVE WOODS/EPA)

På spørsmål om hva som skjedde, svarte begge managerne slik etter kampen:

- Nothing!

På overtid fikk midtstopper Zat Knight ballen på 14 meter. Forsvareren dunket ballen i nettet og sørget for at Villa fikk med seg et meget viktig og fortjent poeng.

- Det var en tøff kamp der de kunne ha scoret i 1. omgang. Etter pause synes jeg aldri at de var farlige. Men vi slapp likevel inn to mål. Det svir ekstra at det skjedde på overtid. For vi følte vi var 99 prosent der, sier Arsene Wenger til Sky Sports etter kampen.

Før kampen uttalte han at Aston Villa ikke kommer til å vinne Premier League.

Martin O'Neill ble ikke fornærmet over uttalelsen.

- Ikke i det hele tatt. Han fikk et spørsmål og han ga et ærlig svar. Hans erfaring tilsier at han vet slike ting, og at man må ha en sterk stall i februar, mars og april for å være i stand til å vinne ligaen. Så jeg vet nøyaktig hva han sikter til, kommenterer han overfor Sky Sports.