Bilen som tilhører en av de to savnede ble fredag ettermiddag funnet av dykkere i Mandals havnebasseng.  (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
Bilen som tilhører en av de to savnede ble fredag ettermiddag funnet av dykkere i Mandals havnebasseng. (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

Har funnet de savnede i Mandal

Politiet fant bilen med de to savnende mennene i Mandalselven.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dykkere fant fredag ettermiddag bilen til en av de to savnede mennene i elva som renner gjennom Mandal sentrum.

Det to mennene, Torodd Olsen (52) og Per Ardiles (26) år ble sist sett da de tok en taxi hjem til Olsen etter å ha besøkt utestedet Berzerk natt til julaften.

Ifølge Nettavisen bekrefter politiet nå at det er de to savnende som befant seg i bilen, en svart Mercedes CL 600. Politiet holder pressekonferanse kl 19.30 i kveld.

Dykkere fant bilen

Tre dykkere ble fredag ettermiddag sendt ut i elva i forbindelse med søket etter de to mennene.

Kort tid etter ble kran satt inn for å heise bilen opp av elvevannet.

Det er den svarte Mercedes 600 CL, som tilhørte 52-åringen, som er funnet. Ifølge politiet skal 26-åringen natt til julaften ha ytret sterkt ønske om å prøvekjøre bilen. Den siste observasjonen av de to ble gjort av drosjesjåføren som kjørte dem til 52-åringens bolig, hvor bilen sto parkert.

Søket i elva startet ved 16-tiden fredag etter det ble funnet spor som ifølge Lindesnes Avis kunne tyde på utforkjøring fra Bryggegata. Bilen ble funnet kort tid senere.

(©NTB/TV 2)