Ferguson  (Foto: Toru Hanai/REUTERS)
Ferguson (Foto: Toru Hanai/REUTERS)

- Det jevneste jeg kan huske

Sir Alex Ferguson forventer en tøff kamp mot desperate Stoke-spillere.

Følg Boxing Day i Livesenteret fra klokken 1345!

Manchester United åpner Boxing Day-festen mot Stoke på Britannia Stadium klokken 1345. Stoke ligger på 15.plass, kun fem poeng foran bunnlaget West Bromwich.

- Jeg har vært på Britannia tre-fire ganger i løpet av de siste årene, og det er alltid heit atmosfære. De er virkelig lidenskapelige der nede, og det må man takle. Det ligner på det man kan forvente i Newcastle eller på Anfield, sier Ferguson.

- Jevneste jeg kan huske
United-manageren tror på en knokkelkamp mot et hardt kjempende Stoke-lag.

- Vi forventer at Stoke kjemper hardt. Ser man på nedre halvdel så skiller det bare sju poeng mellom ti lag. Det er det jevneste jeg kan huske, sier Ferguson.

LES: Siste nytt fra lagene

Topplagene sviktet
Mens Manchester United var i Japan rotet de andre topplagene vekk verdifulle poeng. Vinner de «røde djevlene» sine to hengekamper ligger forrige sesongs Premier League-mestre kun ett poeng bak Liverpool.

- Det samme skjedde i 2000 da vi reiste til Brasil. Mens vi var borte klarte verken Arsenal eller Leeds å vinne kampene sine. Jeg ble ikke overrasket av at Arsenal og Liverpool spilte uavgjort, men jeg var litt bekymret for Everton-Chelsea-kampen. Everton hadde jo ikke vunnet på tjue kamper mot Chelsea, sier Ferguson.

Premier League - Tabeller | Terminliste | Statistikk | Spillerstaller

Jager Liverpool og Chelsea
Han forventer at det blir jevnt i toppen ut sesongen.

- Jeg ville selvfølgelig helst lagt på toppen av tabellen på julaften. Samtidig ønsket jeg også at vi skulle være tett på tetlagene før vi går inn i det nye året, og det har vi klart. Lagene som jager etter tittelen vil alltid tape poeng i mars og april, selv når man ikke forventer det. Det vil skje i år også, sier Ferguson.