Brad Pitt
Brad Pitt

Brad reddet 150 familier

Da Brad Pitt hørte at 150 familier forberedte seg til en jul uten tak over hodet tok han aksjon.

Skuespilleren, som for tiden er aktuell med filmen «The Curious Case of Benjamin Button», punget ut med tre millioner britiske pund for å gjenoppbygge 150 hus som ble totalødelagt i orkanen Katrina.

Og han gjorde det slik at husene ble klare for innflytting i tide for julefeiring. Det skriver bransjenettstedet Bang Showbiz.

Takker Gud for Brad Pitt

Gloria Guy, som mistet sin eldste sønn, huset og alle kjæledyrene sine under orkanen i 2005 forteller at skuespilleren har bygget et drømmehus til henne.

- Jeg er så lykkelig at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Takk Gud for Brad Pitt!

Brad Pitt og Angelina Jolie har alltid vært engasjert humanitære formål og etter at paret i 2006 kjøpte seg en villa i New Orleans Franske kvarter har de to brukt mye tid og penger på oppbyggingen av byen som ble totalskadet under orkanen.

Bygger mer i 2009

Pitt har finansiert de 150 nye hjemmene som en del av Make It Right organisasjonen. Han planlegger å bygge mange flere hus i 2009.

Det er ikke bare hus vi bygger, det er hjem. Vi bygger opp igjen de hjemmene hvor mennesker har skapt sine familier og sine liv tidligere. Og disse menneskene ønsker ikke almisser, men de har blitt utsatt for en stor urett, sa Brad Pitt selv om saken da byggingen satt i gang tidligere i år.

På jakt etter flere kjendisnyheter? Du finner dem hos «God Kveld Norge».