Torres  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Torres (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Julegaven er Torres

Gledelig nytt for Liverpool-supportere: Torres kan være tilbake i morgen.

Det har blitt bare 16 kamper for Fernando Torres denne sesongen. Men selv uten ham har Liverpool klart seg godt og topper Premier League før det hektiske juleprogrammet setter i gang.

Og som en forsinket julegave til supporterne har Torres stablet seg på beina uhyre raskt etter nok en lyskeskade.

- Han har jobbet veldig hardt med rehabiliteringen og statusen blir stadig bedre. Jeg vil ikke røpe noen hemmeligheter, men jeg kan si at opptreningen går veldig, veldig bra og han trener sammen med resten av laget, forteller assistentmanager Sammy Lee til Guardian.

- Torres har tjent på skaden
Spanjolen har hatt store problemer med lysken denne høsten, og har i tre perioder måttet finne seg i kortere eller lengre opphold. Nå har Liverpools medisinske støtteapparat undersøkt ham grundig og håper de har funnet årsaken til problemene.

- Du må finne det positive i de negative situasjonene. Fordi han spilte i hele sommer med Spania så kan han kanskje ha tjent på de ufrivillige oppholdene, mener Lee.

Sliter med å avgjøre
Mens Torres har vært ute har lagkameratene slitt med å avgjøre kamper, spesielt på hjemmebane der de tre siste har endt med poengdeling mot antatt svakere motstandere.

Skal scouserne ha noe håp om å kjempe til seg seriemesterskapet for første gang siden 1990 bør disse kampene vinnes, og klubben bør få slutt på uavgjortrekken mot Bolton, som sparket Lee forrige sesong.

- Noen ganger må du skryte av motstanderen, men selvfølgelig må du slå disse lagene dersom du skal vinne titler. Motstandere kan være godt organisert og vel forberedt, så vi må bare forsikre oss om at vi er enda bedre organisert og forberedt, er Lees forhåndsanalyse av møtet med gamleklubben.