Palin angrer på én ting

Sarah Palin avslører sin største feiltakelse under valgkampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere visepresidentkandidat for Republikanerne, Sarah Palin, røper i et intervju at det er spesielt én ting hun angrer på fra valgkampen.

Alaska-guvernøren sier hun i ettertid skulle ønske at hun stilte opp oftere for media, melder CNN.

- Den største feilen jeg gjorde var at jeg ikke tok flere avgjørelser når det gjelder muligheten til å gripe sjansen for å snakke med flere amerikanere gjennom media, sier hun.

Ville ikke krangle
Men det spørs om McCain-leiren er enig med henne på dette punktet. Mye tyder på at John McCains rådgivere trodde det ville styrke sjansene for å vinne dersom de holdt Palin borte fra de kritiske journalistene med de vanskelige spørsmålene.

- Jeg fikk ikke lov til å gjøre så mange intervjuer, og de jeg gjorde var ikke nødvendigvis de jeg ville ha prioritert. Men jeg var så takknemlig for muligheten til å stille til valg med John McCain, og derfor ville jeg ikke krangle om strategiske avgjørelser som noen av disse menneskene tok i forbindelse med kontakten til media, sier Palin.

Tråkket i salaten
Palin tråkket i salaten en rekke ganger da hun en sjelden gang stilte opp i intervju. Hun klarte knapt å redegjøre for George W. Bushs utenrikspolitikk og nektet blant annet å opplyse hvilke aviser hun leste.

I tillegg klarte hun å påpeke at hun hadde noe utenrikspolitisk erfaring fordi hjemstaten Alaska er i nærheten av Russland.