lene2 (Foto: TV 2)
lene2 (Foto: TV 2)
Lene Alexandra
Lene Alexandra

-Jeg spilte en rolle!

Det sa Lene Alexandra om fortiden som glamourmodell da hun og moren Nina Øien var gjester i God morgen Norge på julaften.

Etter en lang og slitsom høst med Skal vi danse tar Lene Alexandra Øien en velfortjent juleferie. Men først Tok hun med seg moren sin, Nina Øien, til God morgen Norge julaften formiddag.

Hør Lene Alexandra synge julen inn

Lene Alexandra hadde mye å gjøre i sendingen. Siden hun har utdannelse som blomsterdekoratør, fikk hun assistere selveste Finn Schjøll. Lene er stor fan av blomster-Finn, og sammen dekorerte de julebordet. I tillegg sang hun julesangen "Have Yourself a Merry Little Christmas" som i sin tid ble udødeliggjort av Judy Garland. Se Lene Alexandras versjon her!

-Åssen blir jeg kjendis, mamma?

Mamma Nina er umåtelig stolt av datteren. Hun forteller at allerede som 9-åring begynte Lene å drømme om å bli kjendis. Ideen fikk hun fra kjendisbladene hennes tante leste. Og en dag spurte hun sin mor i fullt alvor om hvordan hun kunne bli kjendis.

-Jeg spilte en rolle!

Og kjendis ble hun. Med låta "My boobs are ok" visste alle hvem Lene Alexandra var - trodde vi.

-Jeg spilte en rolle, men jeg spilte den for godt, for mange trodde jeg var sånn. Men man får ikke respekt som blondine med store pupper, forteller Lene.

Lene Alexandra, Skal vi danse  (Foto: Thomas Reisæter / TV 2 )
Lene Alexandra, Skal vi danse (Foto: Thomas Reisæter / TV 2 )

Endret image

-Hennes utseende var jo fjernt fra det vanlige, forklarer mamma Nina Øien. Hun tror at mange ble litt skremt av datterens utseende på den tiden. Hun forteller også at etter at Lene ble med i Skal vi danse og endret imaget sitt, fikk folk øynene opp for at hun er en hardtarbeidende og søt 27-åring.

-Før kunne eldre damer riste på hodet da de så meg på gata. I høst har de gitt meg en klem og sagt at de heier på meg, forteller Lene Alexandra fornøyd.