Scolari (Foto: LIONEL CIRONNEAU/AP)
Scolari (Foto: LIONEL CIRONNEAU/AP)

Sjekk dagens oddstips

Everton - Chelsea er et av mandagens utvalgte objekter.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 22.desember, frist kl. 20.40:
104 Benfica - Nacional Madeira (0-1) U 3,60
112 Everton - Chels - over/under 2,5 B 1,60

Totalodds: 5,76

Ferie på tabelltopp
Portugisisk liga. Benfica går til juleferien som serieleder uansett utfall av denne hengekampen. Seieren glapp på overtid mot ordinære Setubal i forrige hjemmeopptreden. Før den er det kun Porto som har tatt med seg poeng herfra. Usedvanlig blek innsats i Europa. Avsluttet Uefa-cupen med ett poeng totalt og 0-1-tap her for Metalist Kharkiv torsdag. Stilte reservepreget der, få mannskapsproblemer før denne kampen. Nacional ligger som ventet midt på treet, og det er ingen overraskelse at flesteparten av poengene tas hjemme på ferieøya. 0-1-2 på de tre siste reisene.

Benfica står med 1-2-2 medregnet handikapp på hjemmebane. Nacional har 3-1-1 inkludert ett måls forsprang borte. Sjansen for at en eventuell hjemmeseier kommer med knapp margin er god nok til å teste 3,60, en odds få andre tilbydere matcher.

Ingen målfest i vente
Everton jobbet City i senk sist, og det var egentlig ikke ufortjent da Cahill avgjorde i sluttminuttene. Det var den femte seieren på åtte forsøk. Utypisk nok står David Moyes elever med svak poengfangst hjemme, 1-3-4 totalt. Manageren har fortsatt manko på angripere, Saha og Anichebe blir begge testet i løpet av dagen. Alternativt spiller Cahill spiss igjen.

Chelsea kan feire jul på tabelltopp med seier, etter nok et poengtap for Liverpool i går. Selv har London-laget avgitt poeng i tre av de fire siste, men alle sammen hjemme på Stamford Bridge. Borte har Scolari utrolige 8-0- og 21-1 i målforskjell å vise til. Malouda (m) og Carvahlo (f) er usikre.

Everton har 10 / 7 over/under totalt, men på de ni siste har hele syv endt under. Chelsea har 7 / 10 totalt, inkludert i tre av de fire siste. Det meste ligger an til en ny målfattig affære i dag, to velorganiserte og gode forsvarsrekker er i aksjon. 1,60 spilles.

Vurdert av Magnus Wattne