Luciano Spalletti  (Foto: Alessandra Tarantino/AP)
Luciano Spalletti (Foto: Alessandra Tarantino/AP)

Raste etter Roma-tap

Roma-treneren rasende var rasende etter nytt tap.

Catania - Roma 3-2 (2-0)

Roma-trener Luciano Spalletti var i harnisk etter at laget hans tapte tre nye poeng i dagens bortekamp mot Catania i Serie A. En stadig mer presset Spalletti gikk hvileløst rundt på banen etter kampslutt og sendte hissige italienske gloser både i den ene og andre retningen.

John Arne Riises Roma har hatt en skuffende sesong så langt. Hovedstadsklubben ligger på ellevteplass på Serie A-tabellen, hele 19 poeng bak serieleder Inter. Catania på sin side klatret forbi Roma med dagens seier og ligger nå på åttendeplass.

Spaletti hadde god grunn til å være misfornøyd med kampen. Roma falt sammen etter at Francesco Totti måtte forlate banen med en lårskade på stillingen 0-0 etter halvtimen spilt. Catania var meget effektive på Sicilia og ledet 2-0 til pause etter to kontringsmål av Davide Baiocco og Takayuki Morimoto.

Samme Morimoto var frempå igjen ti minutter etter pause og ga Catania en komfortabel 3-0-ledelse.

Roma forsøkte seg med en sluttspurt og takket være mål av Mirko Vucinic og Jérémy Menez i det 74.- og 78. spilleminutt ble det spenning til siste slutt.

Catania holdt unna og John Arne Riise og resten av Roma-laget gikk dermed på det syvende tapet denne sesongen. Seks av nederlagene har kommet på fremmed gress.