Espen Lie Hansen fra Drammen HK  (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Espen Lie Hansen fra Drammen HK (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

Norges nye storskytter

Espen Lie Hansen har scoret 48 mål på fire kamper.

Se Bodø - Drammen direkte på TV 2 eller i vårt Livesenter lørdag fra kl. 16.00.

I morgen skal Bodø gjøre et forsøk på å temme Drammens Espen Lie Hansen. I de fire siste kampene har 19-åringen pøst inn mål i ren Frode Hagen stil. 41 spillemål og sju straffekast er fasiten etter møtene med Fyllingen, Elverum, Stavanger og Haugaland.

17 av 33
I oppgjøret mot Elverum for halvannen uke siden hvor Drammen vant 33-26, banket Lie Hansen inn 17 mål!

- Jeg føler det har løsnet skikkelig for min egen del de siste ukene. Tidligere i sesongen så butta det litt imot, men nå føler jeg skuddene sitter der jeg vil de skal sitte, forteller Espen Lie Hansen til TV 2 Sporten.

- Har fått overskudd
Espen Lie Hansen og Drammen reiser til Bodø for å ta to nye poeng. Triumfer mot Elverum og Fyllingen i de to siste kampene har gitt selvtillit.

- Spill i Champions League tappet oss mye for krefter. Vi fikk ikke trent skikkelig og stilte til kamp med tunge bein. Nå har vi fått overskudd, sier unggutten som har ambisjoner om proffspill.

- Jeg har to og et halvt år igjen av kontrakten med Drammen og ikke noe hastverk, men målet er at jeg på et tidspunkt skal leve av håndballen. Da jeg var yngre fulgte jeg godt med på de tyske klubbene Kiel og Flensburg, så i utgangspunktet er det Tyskland som frister mest, innrømmer Lie Hansen som forrige sesong var læregutt i Drammens a-stall. Læremester var Norges tidligere storskytter Frode Hagen som nå har lagt opp.

- Vi slår Bodø
Drammen må vinne mot Bodø hvis de fortsatt skal ha heng på tetlagene Haslum og Fyllingen.

- Det kommer til å bli bra trøkk i Bodø Spektrum med mye folk, men jeg tror ikke Bodø har bra nok lag til å ta oss. Jeg tipper det blir jevnt til pause og så løper vi fra dem utover i andre omgang, sier scoringsmaskinen ubeskjedent.