Jetstream
Jetstream

Action og spenning i 2009

TV 2 Zebra kan by på et knippe fartsfylte serier på nyåret. I tillegg til gamle kjenninger som "Jack Osbourne" og "Amazing Race" kan vi by på følgende godbiter.

Amerikas tøffeste jobber  680
Amerikas tøffeste jobber 680
I "Amerikas tøffeste jobber" skal 13 vanlige mennesker bevise at de har viljestyrke og utholdenhet nok til å utføre ekstreme jobber. 

Deltakerne blir vurdert og bedømt av sjefene på de tøffe arbeidsplassene, og i hver episode blir den som klarer seg dårligst i den nye jobben, sendt hjem. Krabbefiske, redningsarbeid, tyrefekting og gullgraving er bare noen av utfordringene deltakerne får prøve seg på.

I første episode skal de 13 deltakerne prøve seg på det berømmelige krabbefisket i Alaska, en av verdens tøffeste jobber. Deltakerne sendes ut i to båter, og første arbeidsøkt på sjøen varer i 40 timer. De fire som sjefen er minst fornøyd med, sendes umiddelbart ut på en ny 30 timers økt. Den som gjør en dårligst jobb, er nødt til å reise hjem.

I siste programmet kåres vinneren, en person som både har god fysikk, utholdenhet, viljestyrke og evnen til å tilpasse seg ekstreme forhold. Premien er et års lønn fra alle de ekstreme jobbene vinneren har klart å gjennomføre.

Se premieren på "Amerikas tøffeste jobber" på TV 2 Zebra torsdag 1. januar kl. 20:00.


Jetstream
Jetstream
"Jetstream" - Canadas "Top Gun"

En håndplukket gjeng jagerpiloter har fått en sjansen til å bli med i verdens meste eksklusive klubb av jagerflygere. De skal bli de beste blant de beste, men hvem av dem som kommer seg gjennom måneder med hardkjør, gjenstår å se.

Vi blir med en elitegruppe av unge piloter som ankommer 410-skvadronen ved den kanadiske basen i Cold Lake, Alberta. I løpet av ni måneder skal de lære seg å fly et av de meste avanserte jagerflyene som finnes, en F-18 Hornet. Fra undervisning i klasserommet, testflyging i simulator, strategi- og kamptrening følger vi de hardt prøvede jagerflygerne mot å bli Canadas "Top Gun".  

Disse håndplukkede studentene har fått en unik sjanse til å bli med i den eksklusive klubben av topp jagerflygere. Uansett hvilke forkunnskaper og barkgrunn de forskjellige har, vil de her begynne på null. I ni måneder skal de hver dag bevise at de er blant de beste, og at de er verdige sin plass blant de beste av de beste.

Se premieren på "Jetstream" på TV 2 Zebra mandag 5. januar kl. 20:00.

Jack Osbourne, Adrinaline Junkie 3
Jack Osbourne, Adrinaline Junkie 3
Ny adrenalintur med Jack Osbourne
Jack hviler ikke lenge mellom sine ekstremturer. Denne gangen gir han seg ut på et fem måneder langt adrenalineventyr, sammen med forskjellige kjendisvenner fra Hollywood.

I løpet av åtte episoder vil han enda en gang presse seg selv, og kjendisvennene sine, til det ytterste og litt lenger.  

Den første etappen går til Afrika og Zambia. Den første uken på turen har Jack invitert med seg den amerikanske skuespilleren Elijah Wood, mest kjent som hobbiten Frodo Baggins i Ringenes Herre-filmene. Sammen skal de prøve seg på rafting og et spektakulært verdensrekordforsøk. De skal forsøke å krysse Viktoria-fallene med tau.     

Se "Jack Osbourne - No Limits" på TV 2 Zebra mandag 12. januar kl. 21:00.

Bror mot bror, Brotherhood (1)
Bror mot bror, Brotherhood (1)
"Bor mot bror" fortsetter
Tommy er en rettskaffen politiker, mens broren Michael er en brutal gangster. Men brødrene har mer til felles enn de liker å innrømme. "Bror mot bror" er et familiedrama som tar utgangspunkt i konfliktene som oppstår når to brødres uforenlige verdener kolliderer. De to brødrene i sentrum av serien kunne ikke vært mer forskjellige. Tommy (Jason Clarke) er en rettskaffen politiker, dedikert ektemann og far til tre. Hans største ønske er å gjøre tilværelsen i "The Hill", den irske arbeiderbydelen han er vokst opp i, til et bedre sted å leve for menneskene der. Broren Michael (Jason Isaacs) er en brutal gangster med psykopatiske trekk, som plutselig dukker opp etter å ha vært sporløst borte i syv år. Michaels mål er å ta et endelig oppgjør med mennesker fra fortiden, og gjenoppbygge det kriminelle imperiet han kontrollerte da han forsvant syv år tidligere.

Se "Bror mot Bror" på TV 2 Zebra tirsdager kl. 21:30.


FILM: Sveitserkniventusiasten MacGyver er gjør comeback, på film.
FILM: Sveitserkniventusiasten MacGyver er gjør comeback, på film.
MacGyver skifter kanal
Neste år kan du se den populære serien MacGyver på TV 2 Zebra hverdager klokken 15:30.