Alanzinho 1024x576
Alanzinho 1024x576

Her blir Alanzinho gjenforent med mamma

Hjertevarmt møte da fotballstjernen Alanzinho kom hjem til mamma i Brasil.

Etter fem beinharde måneder med trening og disiplin, var gjensynet hjertelig da hele Norges fotballyndling, Stabæk-spiller Alanzinho, kom hjem på juleferie til mamma i Rio de Janeiro. Og savnet har vært stort.

- Hun sier at hun føler en smerte i hjertet sitt, og at hun alltid savner meg. Hun ringer veldig ofte til Norge, gråter og forteller at hun ønsker å være nær meg, oversetter Alanzinho til «God kveld Norge», når mamma Raimunda snakker i varme ordelag på portugisisk.

Etter å ha vært i Norge i tre år, ble Alanzinho i november kåret til Norges beste fotballspiller.

Les også: Her er alle vinnerne

Fotball er hele livet

Alan begynte å spille fotball før han var fylt ett år, og med de få midlene de hadde la familien tidlig alt til rette for sønnen. Nå ønsker han å gi tilbake til familien. Søsteren har fått egen bil, og foreldrene skal få nytt hus. Og Alan er stolt av at han nå kan hjelpe til økonomisk, selv om det innebærer at han må bo på andre siden av jordkloden.

- Mamma er lei seg for at jeg er så langt borte, men hun er også glad for at jeg nå kan gi henne så mye. Hun er takknemlig for at jeg har kunnet gi henne et godt liv.

Les også: Sender penger til familien

I Norge er Alanzinho samboer med Charlotte Lade fra Sykkylven. Nylig kjøpte han en luksusleilighet i Rio de Janeiro, som de kan feriere i. Charlotte har allerede vært på besøk og møtt mamma.

- De kjenner hverandre, og mamma synes hun er en hyggelig jente. Mamma er på mine vegne, så lenge Charlotte kan gjøre meg lykkelig, sier Alanzinho til «God kveld Norge».

Les også: Byllupspress for Alanzinho

Men all suksessen ser ikke ut til å gå til hodet på fotballproffen, han er fast bestemt på å forbli den samme.

- Mamma har lært meg at uansett om jeg har mange penger eller ikke, skal jeg alltid være den samme.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»