Celine Solemsløkk Helgemo på besøk hos mormor på røros
Celine Solemsløkk Helgemo på besøk hos mormor på røros

Får støtte av mormor

Barnestjerne Celine Solemsløkk Helgemo er helt avhengig av familien sin.

Da Celine Solemsløkk Helgemo for ett år siden vant nordiske Melodi Grand Prix Junior, ble hun superkjendis over natten. Og siden har oppdragene stått i kø for norges mestselgende kvinnelige artist. Selv er hun opptatt av å ha familien rundt seg til enhver tid.

– Hvis de ikke hadde vært med så hadde jeg ikke villet fortsette. Jeg trenger dem rundt meg for å holde ut rett og slett, sier hun.

Les også: Selger mer enn bertine Zetlitz og Marit Larsen

Les også: Se Blacksheeps fremføre ny låt

Utrolig populær

Sammen med sang-venninnen Malin, har hun fyllt Olavshallen i Trondheim hele fem ganger i desember. Presset er til tider stort, og de unge jentene støtter hverandre i tykt og tynt.

- Hun er den eneste venninnnen jeg har som forstår absolutt alt av sånne ting. Folk kan jo si at de forstår akkurat hvordan jeg har det, men det gjør de ikke allikevel. Du skjønner ikke helt før du er oppi det selv.

Jul på Røros

Celine er plateaktuell med den nyutgitte cd-en «Jul på Røros». Hun synger om å komme på julebeøk til mormor, og «God kveld Norge» ble med da hun faktisk besøkte mormor Grethe, i hennes bittelille eventyrhus – nettoppp på Røros. Sammen med lillesøster Caroline på syv år bakte de pepperkaker. Celine forteller at det er veldig viktig for henne å være en helt vanlig jente.

- Hvis jeg ikke hadde hatt et vanlig liv, så tror jeg at jeg hadde kommet til å bli gal! Jeg hadde ikke orket å være sånn kjent og sånn hele tiden.

Huset brukt i «Jul i Blåfjell»

Mormor Grethe Selbæk Solemsløkk bor i sitt bittelille totalfredede hus på Røros. Huset blir brukt av NRK i deres julekalender «Jul i Blåfjell». Og selv om mormor også er musikalsk, er det malerkunsten hun har satset på. Hun er en av Celines største fan, og hun er overveldet over barnebarnets rekordsuksess.

- Jeg blir veldig rørt når jeg ser henne på scenen. Hun har blitt så fort stor på dette året. At hun skulle bli en sånn stjerne...Nei det er vanskelig å finne ord.

Se hele innslaget i «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»