«Big Sam» er klar for rock'n'roll

Sam Allardyce skal føre Blackburn oppover på tabellen.

Blackburn sliter i bunnen av Premier League. Nå skal klubbens nye manager Sam Allardyce redde Morten Gamst Pedersen og Rovers. At «Big Sam» har erfaringen som skal til er det ingen tvil om.

Ser oppover
- Jeg har vært i denne situasjonen før, så dette vet jeg alt om. Man skal aldri si at et lag er for bra til å rykke ned, der har mange klubber gått i fellen før. Nå må vi få ut det maksimale av alle spillerne så fort som mulig. Jeg tror de er gode nok til å få oss ut av denne situasjonen, forhåpentligvis veldig snart.

Allardyce vil unngå å selge spillere når overgangsvinduet åpner i januar. Blackburns store stjerne Roque Santa Cruz har blant annet blitt linket til Manchester City.

Se Allardyce bli presentert som manager i videovinduet øverst i saken.

Vil rocke
- Vi behøver ikke å selge noen i januar, det er viktig. Jeg kom hit fordi jeg kjente spillerne ganske godt. Jeg kjenner dem naturligvis ikke personlig, men jeg vet hvor gode de er. Hvorfor skulle jeg ønske å selge mine beste spillere?

Er Allardyce rett mann for Blackburn? Si din mening nederst i saken

Allardyce har vært ledig på markedet siden han avsluttet samarbeidet med Newcastle i januar, og nå er den tidligere Bolton-manageren sulten på å komme i gang.

- Nå har jeg ladet batteriene og de er klar for litt rock'n'roll igjen.

Allardyce (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Allardyce (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)