linni ring stor
linni ring stor

Linni planlegger bryllup

Linni Meister har fått diamantring av kjæresten

Linni leken liten
Linni leken liten
De siste årene har det vært mye styr rundt glamourmodellen Linni Meister (23) og kjærlighetslivet hennes, men nå ser det ut som at hun har bestemt seg for å slå seg til ro med kjæresten Bernhard Berntzen (31).

Se videoer: Sjekk ut Linni i Kjendis-Norge

Går mot giftermål

Linnis kjæreste, Bernhard Berntzen, innrømmer at han vil gifte seg med Linni. Paret møtte hverandre for et år siden, og det siste halvåret har forholdet deres blitt stadig mer seriøst. I sommer kjørte de Europa rundt i en rød Ferrari.

På spørsmål til Bernhard om han er klar for å gifte seg med Linni svarer han følgende:

- Ja, veldig. Jeg har aldri møtt en jente som Linni! stråler han stolt

Forlovet

Under intervjuet med «God kveld Norge» klarer ikke Linni å skjule sin begeistring for diamantringen hun bærer på høyre hånd. På spørsmål om paret er forlovet, smiler glamourmodellen hemmelighetsfullt og sier at det vil folk få vite i mars.

Ringen Linni har på fingeren startet som en kjærlighetsring men skal etter det «God Kveld Norge» erfarer blitt en forlovelsesring.

Godtatt av «svigers»
Linnikysser liten
Linnikysser liten

Linni Meister har allerede møtt sine kommende svigerforeldrene, og Bernhard forteller at de syntes hun er «helt fantastisk». Hun skal feire jul i Stavanger med familien sin, men legger ikke skjul på at det vil bli et lite besøk til Bernhards foreldrene i Snertingdalen i løpet av romjulen.

Under intervjuet med «God Kveld Norge» får Linni en melding fra sin svigerfar hvor han forteller at han har fått «skrapesyken». Glamourmodellen pryder nemlig i disse dager forsiden av FHM i en bh det går an å skrape vekk, ikke ulikt belegget man finner foran tallene på et Flax-lodd.

- Jeg føler meg så priviligert som har fått slike svigerforeldre. Den familien er helt perfekt og jeg er kjempeglad for at jeg er en del av dem nå, sier Linni.

Ønsker seg to barn

Linni og Bernhard snakker daglig om barna de ønsker seg. De har allerede bestemt seg for at de vil ha en gutt og en jente. Navnene er også klare. deres fremtidige barn skal hete Ferdinand og Michelle.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»