ELSKES AV PUBLIKUM: Kritikerne er ikke nådige mot sangeren og skuespilleren Beyoncé etter premieren på «Obsessed», men folk strønmer til kinosalene.
ELSKES AV PUBLIKUM: Kritikerne er ikke nådige mot sangeren og skuespilleren Beyoncé etter premieren på «Obsessed», men folk strønmer til kinosalene.

Beyoncé elsker å være sexy

- Jeg fokserer ikke på å være sexy, men jeg liker å eksperimentere, sier Beyoncé Knowles til «God kveld Norge».

Se intervuet og video fra Beyonces bikini-fotosession i videovinduet over

- Jeg er så glad for å få kunne gjøre det jeg holder på med. Jeg har hatt en lang karriere og er fremdeles bare 27 år og har mye igjen jeg vil utrette, sier Beyoncé Knowles til «God kveld Norge» i det hun tar imot oss på sin fasjonable suite i London.

Privat i musikken

Siden Beyoncé var tidlig i tenåra har hun jobbet hardt med karrieren. Hun er i vinter aktuell med dobbeltalbumet «I Am... Sasha Fierce». Hitten «If I Were A Boy» har ligget på VGs singeliste de siste åtte ukene, og denne uka troner den på førsteplass. Til «God kveld Norge» forteller den svært private stjernen at dette er hennes hittil mest personlige plate.

- Fordi jeg egentlig aldri snakker om mitt privatliv får jeg anledning til å bruke musikken min til å uttrykke meg på den måten jeg vil. Der har jeg ingen hemninger, sier hun.

- Hvorfor er du blitt så personlig akkurat nå?

- Jeg tror det har kommet med alderen og mer erfaring, og ved å gjøre litt dypere og mer meningsfulle ting, avslører Beyoncé.

Ikke tid til barn - ennå

Mens Beyoncé foreldre og lillesøster er tett involvert i hennes karriere, har hun valgt å holde forholdet til ektemannen og rapperen Jay C helt skjult. De giftet seg i vår, men hun bekreftet ikke ekteskapet offentlig før i september.

- Hvor viktig er ditt privatliv for deg?

- Det er veldig viktig fordi det er lett å miste av syne hva som er ekte i livet. Når man begynner å snakke om forhold, så involverer folk seg og begynner å mene ting. Det er veldig å ikke konkatken med det virkelige liv.

- Føler du behov for å etablere deg og få barn?

- Ikke ennå. En dag, sier hun kort med et smil.

Lyst til å vite mer om norske kjendiser? Sjekk ut KjendisNorge

Liker å ekperimentere

Beyoncé er ikke redd for å kle seg utfordrende i sine musikkvideoer eller i fotoshoots. Hennes fotosession for Sports Illustrated i fjor. Artisten viste da fram sesongens bikinier og badedrakter.

- Det er mange sexy mennesker i verden. Jeg fokserer ikke på å være sexy, men jeg liker å eksperimentere. Jeg liker å være feminin og kvinne. Jeg liker min seksualitet, men for meg starter alt med talent og en god sang, sier hun.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»