SMAK AV NORGE:
SMAK AV NORGE:

Bli Sigurds publikum

Vil du være publikum under innspillingen av Sigurd Solliens nye matprogram?

Strix Televisjon er i gang med å produsere en serie for TV 2 som heter «Smaken av Norge» og som skal sendes våren 2009. Programleder Sigurd Sollien og mesterkokk Erling Sundal har reist landet rundt for sanke inn de beste råvarene Norge har å by på, og for å lage en fireretters meny med fem lokale kokker.

Slik avgjøres hvem som vinner

6.- 9. januar skal de lokale kokkene fra de ulike regionene kokkelere mot hverandre på Østmarksetra.

Tirsdag 6. januar konkurrerer de om å lage best forrett, onsdag 7. fiskerett, torsdag 8. kjøttrett og fredag 9. dessert.

Publikumstemmer og en jury skal avgjør hvem som går av med seieren, de forskjellige dagene. Til slutt settes de ulike vinnerrettene sammen til en meny, «Smaken av Norge»

Vil du være publikummer?

TV 2 søker nå publikum som skal sitte som gjester og smake på de ulike rettene og uttale seg om hva de synes. Programleder Sigurd Sollien vil også henvende seg til gjestene med spørsmål og deres forhold til norsk mat, norsk landbruk, deres region osv.

Vi ønsker gjerne at gjestene tilhører en region og får frem litt patriotisme i sine uttalelser. Dette er en kokkekamp mellom kokker som representerer hver sin landsdel, og det er fint med litt lokalpatriotisme blant publikum.

Følgende regioner og kokker skal konkurrere:

Sørlandet: Petter Klemmetsen.

Østlandet: Charlotte Mohn.

Vestlandet: Hanne Frosta.

Nord-Norge: Roy Magne Berglund.

Midt-Norge: Mikael Forselius.

Opptakene skjer 6. - 9. januar fra klokken 10.00 til 18.00, på Østmarksetra i Oslo.

Dersom du ønsker å være publikum, send en mail til Strix, eller ring 22 40 17 20.