Brothers& Sisters
Brothers& Sisters

Søsknenes hemmeligheter

Dette visste du ikke om skuespillerne fra «Brothers & Sisters».

Balthazar Getty har vært bestevenn med «Grey's Anatomys» Eric Dane siden 1990. Getty snakker flytende tysk og elsker å kjøre motorsykkel.

Barnevaktens navn: Sean Penn

Han fikk sitt store gjennombrudd i filmen «Lord of The Flies» i 1990. Har du sett filmen og lagt merke til at Gettys rolle har armen i gips? Det var ikke med i originalplanene, men filmens produsenter var så fast bestemt på å ha med Balthazar i filmen, at da han falt ned fra et tre og brakk armen, skrev de inn en brukket arm i filmmanuset.

I biografien «Sean Penn: His Life And Times» fra 2004 står det at Sean Penn har sittet barnevakt for Balthazar da han var liten.

- Gratulerer; en skuespiller

Da Sally Field ble født så legen på Sallys mor og sa: «Gratulerer, du har fått en skuespiller». I filmen «Punchline» fra 1988 spiller Sally Tom Hanks' kjæreste. I «Forrest Gump» fra 1994 spiller de mor og sønn.

I 1979 spilte Field Norma Rae Webster i filmen «Norma Rae». I en av scenene blir hun dratt ut i en ventende politibil. Da denne scenen ble spilt inn, tok Field så hardt i at hun brakk et ribbein på en av skuespillerne som spilte politimann.

Fields har tre barnebarn. Det første født i 1998.

Sally Fields datet Burt Reynols i mange år. Hun avviste Reynolds alle gangene han fridde, og til slutt gikk de to fra hverandre.

Hundens bestevenn

Calista Flockhart, som nå er forlovet med Harrison Ford, datet i 1999 Sam Mendes. Sam Mendes er nå gift med Kate Winslet. I 1998 ble Calista kåret til en av People Magazines 50 vakreste mennesker.

Flockhart hadde en hund som het Webster. Han var hennes bestevenn helt til han døde.

Rachel Griffiths er fra Australia og blir ofte forvekslet med Juliette Lewis. Griffiths er gift med den australske artisten Andrew Taylor. Sammen har de to barn, Adelaine og Banjo.

Paret giftet seg i månelyset på nyttårsaften i Melbourne. Bruden var allerede den gang erfaren; hun har spilt kona til både Dennis Quaid og Val Kilmer på film.

Se «Brothers & Sisters» på TV 2 onsdager klokken 21.40.