Guro Bonde TV2 1024
Guro Bonde TV2 1024

Guros flaueste øyeblikk

Se hvilket TV-øyeblikk som gjorde Jakten-Guro flau.

Guro Huseby har funnet kjærligheten med Svein Are Trollsås i «Jakten på kjærligheten». Men selv om Guro har funnet mannen i sitt liv gjennom TV-programmet er det også øyeblikk hun synes har vært flaue.

- Danseepisoden var det flaueste og det mest utfordrende for meg. Det krevde litt av meg å stå foran seks ukjente gutter å danse med dem. Jeg merket det godt inni meg selv. Aktivitetshelgen og speeddaten var ukjent for meg og utfordrende. Ellers har jeg kost meg i «Jakten på kjærligheten», sier bonden fra Sandefjord.

Se klippet der Guro danser i videovinduet øverst i saken.

Sms-kontakt under sending

Guro har benket seg foran TV-en for å se «Jakten på kjærligheten» sammen med nesten en million nordmenn hver tirsdag. Etter at det oppsto varme følelser mellom henne og Svein Are har de sett programmet sammen.

- Vi er bare sammen og koser oss med å se «Jakten på kjærligheten». Det hender også at jeg sms-er med de andre deltakerne. Spesielt under noen episoder hvor det skjer mye. Hvem jeg tekster med varierer fra episode til episode.

Les mer: Gir Guro store løfter
Les mer: - Vi satt i sofaen og klinte

- Svein Are ga meg ro

Det har vært mange hjertelige scener mellom Guro og Svein Are på TV i høst. Best er minnet fra det aller første møtet mellom de to.

- Øyeblikket da jeg hadde speeddate med Svein Are var veldig spesielt. Han kom dit og var så rolig og til stede. I forhold til de andre guttene som var veldig stresset var Svein Are rolig. Han roet meg ned mens i de andre tilfellene måtte jeg roe ned guttene.

Se Guro og Svein Ares speeddate i videovinduet nederst i saken.

Les mer: Redd for å bli såret igjen
Les mer: Ta Jakten-Guros quiz

Vennene blir rørt

Guro synes også det var gøy å se episoden hvor huh og guttene tok opp purre på gården.

- Vi hadde det morsomt og hyggelig. Det var ekstra gøy siden far var med.

- Får du mange tilbakemeldinger fra vennene dine under sending?

- Ja, de har blitt veldig rørt av episodene. Jeg har inntrykk av at mange hygger seg mye. Jeg fikk mange meldinger under en av de første gangene jeg og Svein Are hadde tid for oss selv.

279468

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»