IKKE GIFT ENNÅ: Hilde Hummelvold og Petter Nome holder seg til samboerstatus enn så lenge. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold, © hml jk)
IKKE GIFT ENNÅ: Hilde Hummelvold og Petter Nome holder seg til samboerstatus enn så lenge. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold, © hml jk)

Gifter seg i januar

Programlederparet Hilde Hummelvoll og Petter Nome gifter seg i januar.

Det er ikke lenge siden programlederparet viste seg med ring på fingeren i «Senkveldduellen» her på TV 2. Den gang avkreftet imidlertid Hilde Hummelvoll at bryllupet var nært forestående overfor «God kveld Norge».

Se og Hør melder i dag at programlederduoen likevel skal gifte seg allerede i januar - i Heggedal kirke i Asker.

Bor hver for seg
Paret, som har vært sammen i syv år, har hele tiden valgt å bo hver for seg. Hilde bor med sine barn i Asker, mens Petter bor med sine barn på Rodeløkka. Det er hensynet til barna som er hovedårsaken til dette, har paret forklart tidligere.

- Når de først opplevde en skilsmisse, skulle de i alle fall slippe å bli røsket opp med røttene fordi mamma ble forelsket, har Hilde sagt i intervju med Dagbladet.

Hun uttalte dessuten at det å bo hver for seg også var en god idè for selve forholdet:

- For nå gleder vi oss jo alltid til å treffes. Når ungene er hos sine andre foreldre, har vi hatt gode muligheter til å være sammen og fylle tiden med det vi har lyst til.

Er Hilde Hummelvoll en B-kjendis? Du kan stemme henne opp eller ned på KjendisNorge!

Sammen på lille julaften
For andre år på rad leder Hilde og Petter nok en gang programmet «Kvelden før kvelden» på NRK på lille julaften. I fjor var paret historiske i norsk sammenheng - det var nemlig første gang et kjærestepar ledet et tv-show sammen.

Se og Hør melder at paret ikke ønsker å kommentere nyheten om giftemålet i januar.

Se flere kjendisnyheter på nettsidene til «God kveld Norge»!