Ronaldinho  (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)
Ronaldinho (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)

Ronaldinho advarer Inter

Ronaldinho nekter å gi opp kampen om seriegullet.

Det skiller ni poeng mellom serieleder Inter og AC Milan på fjerdeplass i Serie A, men Ronaldinho advarer «Nerazzurri» mot å avskrive «Rossoneri».

- Inter er sterke, men det er også Milan og vi vil prøve å ta dem igjen så fort som mulig, sier Ronaldinho i følge Corriere dello sport.

Vil vinne med Milan
Laget fikk seg en solid smell med 2-4-tap for tabelltoer Juventus i helgen, men selv tror brasilianeren på bedring både for ham selv og laget.

- Jeg ville blitt veldig glad om jeg hadde klart å hjelpe klubben å vinne. Selv føler jeg meg veldig bra for tiden og håper at jeg på tampen av året har blitt så bra at jeg klarer å spille 90 minutter med full intensitet, mener 28-åringen.

Stortrives i Italia
Etter en trist avslutning på oppholdet i Barcelona stortrives spilleren, som ble kåret til verdens beste spiller av FIFA i 2004 og 2005, nå i nord-Italia.

- Jeg er glad jeg valgte Italia. Alle ligaer har sine kjennetegn. I Spania er fotballen mye mer teknisk og etter lang tid der følte jeg at jeg trengte forandring, så jeg ville prøve mer direkte fotball, forklarer Ronaldinho.