Stjerneparet_680 (Foto: Humphrey Nemar  )
Stjerneparet_680 (Foto: Humphrey Nemar )

Bak fasaden til Posh og David

Hvem er egentlig David og Victoria Beckham?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv folk som ikke er interessert i fotball, kjenner til David Beckham. Og selv fotballidioter vet hvem Victoria Beckham er. Slik har de gjort hverandre enda mer berømte, nå også i USA der de har bosatt seg.

Victoria fikk tilnavnet Posh Spice da hun var med i Spice Girls, mens David Robert Joseph Beckham er arbeiderklassegutten som oppnådde drømmen om å bli fotballspiller. Han kommer opprinnelig fra London, men det var i Manchester United han slo gjennom som spiller.

Siden gikk ferden til Real Madrid, før han nå har forflyttet seg til L.A. Galaxy. Etter at Spice Girls ga seg, har Victoria helt lagt opp musikkarrieren for å være mor, hustru og moteikon. Selv om hennes karriere er over og fotball ikke er en kjempestor sport i USA, er de kjendiser også her.

Paret har en høy markedsverdi, og alt de reklamerer for blir sterkt etterspurt. Kveldens amerikanske dokumentar prøver å skildre hvem paret egentlig er. Vil David redde fotballen i USA, og kommer Victoria til å bli et stort navn innen den amerikanske moteverden?

Se «Stjerneparet Beckham» på TVNorge mandag kl. 20.30.

Se også:

«Hvaler - siste episode» på TV 2 mandag kl. 20.00.

«Ei kaldblodig verd» på NRK2 mandag kl. 20.10.

«Reflektor: Drapene som rystet Sverige» på TV 2 mandag kl. 22.30.

«Et medlem av juryen» på NRK3 mandag kl. 21.40.