Hoffenheim  (Foto: ALEXANDRA BEIER/REUTERS)
Hoffenheim (Foto: ALEXANDRA BEIER/REUTERS)

Spansk og tysk på søndagens dobbel

Getafe og Hoffenheim får tillit på søndagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 14.desember, frist kl. 16.55
59 Getafe-Mallorca H 1,75
65 Hoffenheim-Schalke 04 H 2,00

Totalodds: 3,50

Formsterkt hjemmelag
Getafe så ut som to forskjellige lag i de to omgangene borte mot Villarreal sist. De ledet 3-0 til pause, men falt sammen i andre omgang og det endte 3-3. Victor Munoz`s mannskap har dog vært solide i det siste, og tok seg av Real Madrid med 3-1 i siste hjemmekamp. Casquero (m) er suspendert, ellers greit med mannskapet. Mallorca sliter tungt for tiden. 2-3-tapet hjemme mot Huelva sist var en ny nedtur, og boss Manzano sitter slett ikke trygt i stolen.

Getafe leverte to vidt forskjellige omganger sist, men viste sin kapasitet. Opptrer de skjerpet i 90 minutter denne gang, er det duket for hjemmeseier mot formsvake Mallorca til akseptable 1,75.

Ingen døgnflue
Hoffenheim fortsetter å imponere i Bundesliga. De hadde fortjent bedre i toppoppgjøret borte mot Bayern sist, men tapte 1-2 på overtid. Med Bayerns poengtap i går, kan de få en luke i toppen av tabellen med seier i dette oppgjøret. Ambisiøse Schalke ligger på en skuffende 7.plass, men trener Rutten fikk et lite pusterom med 1-0-seieren over Hertha Berlin sist. Varela (m) og Grossmuller (m) er suspendert.

Hoffenheim viste tross tapet på Allianz Arena sist at de slett ikke er noen døgnflue. Hjemme har de vært bunnsolide, 7-1-0 og 20-5 er sterk kost. Schalke har slitt borte, og vi tror på hjemmeseier til 2,00.

Vurdert av Tage Barstad