Le Mans tapte likevel 1-3 for serietoer Bordeaux.

Thorstein Helstad  (Foto: JEAN FRANCOIS MONIER/AFP)
Thorstein Helstad (Foto: JEAN FRANCOIS MONIER/AFP)

Le Mans - Bordeaux 1-3

Thorstein Helstad scoret et vakkert mål rett etter å ha blitt byttet inn, men det hjalp ikke Le Mans til poeng da Bordeaux seiret 3-1 lørdag.

Helstad ble kastet innpå i det 64. minutt av hjemmekampen mot Bordeaux, rett etter at gjestene hadde tatt ledelsen. Etter et minutt på banen startet han på et framspill, passerte to motspillere og scoret fra spiss vinkel.

Helstad har ikke scoret siden 27. september. Men lørdag ble det slutt på 77 dager uten scoring for spissen.

Ligue 1 i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Toppscorer

I det 74. minutt serverte han Le Tallec det som kunne blitt ledermålet, men spissmakkeren maktet ikke å omsette Helstads forarbeid i scoring. Sekunder senere tok i stedet gjestene ledelsen ved Mathieu Chalmé.

Le Mans greide aldri å reise seg etter den smellen, og på overtid fastsatte Jussiê resultatet.

Fredrik Strømstad startet i likhet med Helstad på benken, men ble byttet inn i begynnelsen av annen omgang.

Daniel Braaten spilte fra start på høyre kant da Toulouse vant 3-1 over Saint-Etienne. Han ble byttet ut et snaut kvarter før slutt, da hjemmelaget skulle trygge ledelsen.