Kjærligheten blomstrer hos håndballjentene

Se keeper-Katrine kysse ektemannen.

Keeperhelten Katrine Lunde Haraldsen stengte målet mot Ungarn. Etterpå fikk hun kyss og lovord av ektemannen Tom Reidar Haraldsen. Haraldsen har tidligere spilt toppfotball i Start, Moss og Viborg. Det siste året har han pendlet til Sandnes for å spille fotball, men neste år vil han bo i Danmark med kona hele året.

- Vi er begge glade i det vi driver med. Men vi er glade i hverandre også. Nå vil jeg hjem til Katrine i Viborg og finne meg en klubb i Danmark, sier han.

Se video av det forelskede ekteparet øverst i saken.

Les mer: Håndballstjerner gifter seg

Gifteklar tvillingsøster

Men det er ikke bare Keeper-Katrine som kan glede seg over å ha en kjæreste som støttespiller.

Tvillingsøsteren Kristine, som er kaptein på den norske laget, gifter seg etter det «God kveld Norge» erfarer med Ole Borgersen i Kristiansand til sommeren.

Også lynvingen Kari Mette Johansen er lykkelig med kjæreste. Hun er samboer med Marius Hovde Andersen, som spiller håndball i Drammen og på landslaget. Hovde Andersen har i et tidligere intervju innrømmet at det går mot forlovelse og giftermål.

- Det blir mer og mer hinting, men vi får vente litt til. Noen hint og noen stikkere kommer hele tiden, smiler han lurt.

Les mer: Sexy håndballpar på spa

Se Kari Mette Johansen og kjæresten på spa.

(Saken fortsetter under videovinduet)

Mange håndballpar

Norges toppscorer så langt i EM heter Linn Kristin Riegelhuth. Hun har i flere år vært sammen med landslagsspiller Einar Sand Koren. Paret bodde tidligere sammen i Sandefjord, men bor nå hver for seg siden Linka spiller håndball i Larvik og Einar i Bærumsklubben Haslum.

EM-spiller Camilla Herrem har også funnet lykken med en håndballspiller. Steffen Stegavik spiller i Drammen, men møtte Camilla da de begge bodde i Trondheim. Paret planlegger å flytte til Danmark neste sesong for å prøve seg som proffspillere.

Camilla Herrem
Camilla Herrem

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»