DB23_680 (Foto: DANIEL OCHOA DE OLZA, © DO JW**LON**)
DB23_680 (Foto: DANIEL OCHOA DE OLZA, © DO JW**LON**)

Fotball, glamour og store penger

Detter er dokumentaren om fotballstjernen David Beckhams eventyrlige liv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han er den eneste mannen på planeten som er i stand til å sikre seg en fotballkontrakt på 250 millioner dollar – på slutten av sin karriere!

Hvordan klarte en østkantgutt å gå fra Leytonstone til Los Angeles via Manchester og Madrid? Denne dokumentaren tar for seg Beckhams liv fra han vokste opp i London til periodene i Manchester United, Real Madrid og som kaptein for det engelske landslaget.

Livet til den utrolig populære fotballstjernen har vært en berg og dalbane. Det har selvsagt vært oppturer, men nedturene har heller ikke skadet Beckhams popularitet.

Midt oppi en eventyrlig fotballkarriere har han gjort seg bemerket ved sin jet-set-livsstil som kuliminerte i verdens mest studerte kjendisekteskap med en Spice Girl.

Det har vært utroskap, motefadeser og en høyt profilert flytteprosess til Hollywood – og mer penger enn de fleste av oss kan forestille seg.

Å være i nyhetene er ikke noe nytt for Beckham. Helt siden han ble utpekt som et ungt talent har David Beckham vært i rampelyset. Så spørs det da om Beckham klarer å gi fotballen et oppsving i USA.

Se «Fenomenet David Beckham» på TVNorge fredag kl. 20.35.

Se også:

«Senkveld med Thomas og Harald» på TV 2 fredag kl. 21.45.

«Bare en mann - Bjørn Eidsvåg» på NRK1 fredag kl. 19.55.

«Frustrerte fruer» på TV 2 Zebra fredag kl. 03.10.

«The Forgotten» på TV3 fredag kl. 23.45.