Giorgos Karagounis (Foto: YIORGOS MATTHAIOS/EPA)
Giorgos Karagounis (Foto: YIORGOS MATTHAIOS/EPA)

Panathinaikos knep gruppeseiren

Grekerne fikset biffen da Inter tapte sin andre Mesterliga-kamp på rad.

Panathinaikos - Anorthosis 1-0, Bremen - Inter 2-1

Inter misbrukte sjansen til å vinne gruppe B da klubben tapte sin andre Mesterliga-kamp på rad borte mot Bremen tirsdag. I stedet ble det Panathinaikos som vant gruppen, mens Jose Mourinhos menn må ta til takke med andreplassen.

Mesterligaen i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Toppscorer

Trist slutt på Anorthosis-eventyret
I forrige kamp tapte den italienske storklubben for greske Panathinaikos, og grekerne stakk like godt av med gruppeseieren ettersom det kypriotiske overraskelselaget Anorthosis ble slått 1-0 hjemme etter en scoring av Georgios Karagounis - som ironisk nok har spilt for Inter tidligere.

Dermed ble det en trist slutt på Mesterliga-eventyret for lille Anorthosis, som etter å ha ligget an til å kvalifisere seg enten for videre Mesterliga-spill eller UEFA-cupen hele veien, ble skjøvet ned på sisteplass i gruppen i den siste kampen. Det betyr at Europa-eventyret er over for denne omgang.

Zlatan-mål forgjeves
Det stod 0-0 til pause mellom Bremen og Inter, men til tross for at Jose Mourinho hev inn superstjernen Zlatan Ibrahimovic etter hvilen så var det tyskerne som tok ledelsen.

Chelsea-innleide Claudio Pizarro straffet ekstreneren, før Zlatans landsmann Markus Rosenborg satte inn 2-0 for hjemmelaget.

To minutter før slutt reduserte Zlatan Ibrahimovic, men det hjalp lite for Inter som nå risikerer å møte lag som Barcelona og Liverpool i neste runde.

Markus Rosenberg (Foto: Carmen Jaspersen/EPA)
Markus Rosenberg (Foto: Carmen Jaspersen/EPA)