Åge Hareide, John Arne Riise  (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
Åge Hareide, John Arne Riise (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

Riise: - Ble lei meg

John Arne Riise hyller Åge Hareide som landslagssjef.

John Arne Riise likte ikke nyheten om Åge Hareides avgang som landslagssjef.

- Jeg ble oppriktig lei meg da jeg hørte dette. Åge har vært veldig viktig for meg og for landslaget de siste årene. Han har hjulpet meg mye, både på og utenfor banen og har vært en som jeg har kunnet snakke med om alt, sier Riise i en pressemelding via rådgiver Jan Kvalheim.

Åge har en høy stjerne blant oss spillere.

- Skal takke han
Roma-spilleren skal nå vise sin takknemlighet overfor Hareide via telefon.

- Jeg skal ringe han seinere, ta en prat med han og takke for den tiden vi har hatt sammen på landslaget. Åge har en høy stjerne blant oss spillere og tar seg godt av alle spillerne - både de etablerte og nye spillerne. Hans humør og måten han er på ellers har vært upåklagelig, skryter Riise.

Hva synes du om Åge Hareides avskjed? Riktig eller feil? Si din mening under!

Den tidligere Liverpool-profilen var med i de fleste av årets seiersløse kamper. Likevel vil ikke Riise kritisere sin tidligere sjef.

Tvert imot.

Tar selvkritikk
- Det er vi spillere som har sviktet i 2008 og det er vi som må ta selvkritikk. Åge har vært dyktig på å motivere oss og har alltid møtt godt forberedt på samlingene, understreker han.

Riise er sikker på at Hareide ikke vil forbli arbeidsledig lenge.

- Åge kommer ikke til å ha noe problem med å finne en ny jobb - enten i fotballen eller næringslivet. Han er en person med mye kompetanse.

Se Åge Hareide uttale seg på mandagens pressekonferanse her:

278446