Morgan Andersen (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Morgan Andersen (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

- Ikke noe å hente hos Morgan

Lyns supportere ber klubben droppe planene om å saksøke Morgan Andersen.

På sine egne nettsider oppfordrer Lyns supporterklubb Bastionen Oslo-klubben til å betale Mikel-boten - og bli ferdig med saken en gang for alle.

- Nå er vi lei av all skittkasting og eventuelle rasling av sabler for å markere seg med tanke på denne saken, heter det i meldingen fra Lyn-fansen.

Se hva Morgan Andersen sa om et eventuelt søksmål fra Lyn i videovinduet øverst i saken

- Unødvendig trekk
Lyn ble nylig bøtelagt med 250.000 kroner av Norges fotballforbund (NFF) i forbindelse med den mye omtalte Mikel-saken. Klubbdirektør Erik Langerud svarte med å sende boten videre til Morgan Andersen, som ble dømt for dokumentforfalskning.

Bastionen mener det er et helt unødvendig trekk av Lyn.

- Når det gjelder dette med Morgan Andersen så har jo det vært oppe i alle mulige instanser, for å si det sånn. Vi mener Lyn bør betale boten selv. Det er ikke noe å hente hos Morgan Andersen. Blir det er søksmål mot han har han nok noen løsninger på lur og det blir nok en skittentøyvask i media, sier styremedlem Marte Bruksaas i Bastion til TV 2 Sporten.

Lyns supporterklubb har allerede samlet inn 150.000 kroner til å betale boten. Supporterklubben krever derfor at Lyn legger fra seg alle tanker om å anke Mikel-boten fra NFF.

- Ikke på Morgans side
- Vi er bare interessert i å bli ferdig med denne saken. Vi har allerede samlet inn 150.000 kroner, der ulike folk har donert penger, til denne boten. Betal - og bli ferdig, sier Bruksaas.

- Vi er verken på Morgan sin side eller på Lyn sin side i denne saken. Vi kan bare ikke se at Lyn er tjent med å trekke ut denne saken litt lenger, slår hun fast.

Her kan du lese pressemeldingen fra NFF: Lyn ilegges bot