I SLAGSMÅL: Ole Kristian Tolfessen (Foto: SCANPIX/)
I SLAGSMÅL: Ole Kristian Tolfessen (Foto: SCANPIX/)

Her blir Tollefsen slått svimmel

NHL-proffen Ole-Kristian Tollefsen ble slått knock-out. Se slagsmålet her!

Ole-Kristian Tollefsen har ikke spilt de siste kampene for Columbus Blue Jackets. I natt var nordmannen tilbake i aksjon - og slo hardt fra seg.

Se Tollefsens slagsmål med Carter i videovinduet øverst i saken!

Det var i tredje periode Tollefsen så rødt i oppgjøret mot Anaheim Ducks.

NHL-proffen havnet i slagsmål med Ducks-spilleren Ryan Carter. Slagsmålet endte med at nordmannen ble slått ned og fikk hodet rett i isen.

- Han er slått rett i isen. Han er full av blod. Tollefsen gikk rett i bakken, sa de amerikanske kommentatorene om episoden - tydelig rystet.

Ble slått svimmel
Etterpå ble han hjulpet av banen.

- Jeg ble bare helt svimmel, sa Tollefsen til NHL.com etterpå.

Columbus Blue Jackets tapte kampen mot Ducks’ 3-5. Totalt fikk Tollefsen 6.39 minutter fordelt på elleve bytter på isen.

24-åringen var på isen ved Anaheims 2-0-scoring og endte med -1 i statistikken, i tillegg til å være involvert i to taklinger.

- Når du leder 4-1 må du være fokusert. Vi slapp imidlertid Blue Jackets litt til og noen spillere slapp seg litt nedpå. Vi bommet på noen gode sjanser. Men sett under ett spilte vi 55 minutter med sterk hockey og tok seieren, oppsummerte Anaheims Ryan Getzlaf, som scoret to mål for hjemmelaget.

I BAKKEN: Tollefsen ble slått knock-out. (Foto: EBU/)
I BAKKEN: Tollefsen ble slått knock-out. (Foto: EBU/)

- Vi sløste
Columbus-trener Ken Hitchcock mener det stikk motsatte. Han hevder det var Tollefsen og lagkameratene som først og fremst sløste med sjansene.

- Vi var ikke i stand til å sette de sjansene vi fikk i mål. Når du får så mange sjanser som vi fikk i denne kampen må du sette dem, sier han.

Columbus Blue Jackets har tapt sine tre siste kamper, mens Ducks endte sin tapsrekke på to kamper med søndagens seier.