Gonzalo Higuain (Real Madrid) (Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS)
Gonzalo Higuain (Real Madrid) (Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS)

Sett pengene på Real Madrid

Med tre nøkkelspillere tilbake og godkjent betaling, havner Real Madrid på søndagens spillforslag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 7. desember, frist kl. 16.55:
49 Lorient - Nancy H 2,00
88 Real Madrid - Sevilla H 1,95

Totalodds: 3,90

Fortsetter den fine trenden
Ligue 1. Lorient kommer fra tre solide prestasjoner på rad. 3-2-seier borte mot Marseille, 1-0 hjemme mot Toulouse og sist 1-1 borte mot Lille. Gode nyheter også på skadefronten for manager Gourcuff, da Le Pen (m) og Jallet (m) er tilbake. Nancy røk 1-2 hjemme for St.Etienne i siste seriekamp. De har også en tøff UEFA-cupkamp i beina fra torsdag, hvor de tapte 3-4 for CSKA Moskva. Den lange skadelisten er blitt noe kortere, men fortsatt er fem spillere utilgjengelige for boss Correa.

Lorient viser solid form, og vi tror klart på tre hjemmepoeng.

Sats på vertene
Primera. Real Madrid kom tidlig under mot Getafe sist, og klarte aldri komme til hektene. Det har humpet og gått for Schusters mannskap, som tross mange svake forestillinger henger med i både Champions League og Primera. 5-1-0 gjør tittelforsvarerne til La Ligas beste hjemmelag. De kan glede seg over Cannavaro (f), Robben (m) og Higuaín (a) tilbake fra skader. Sneijder (m) trenger mer tid, fortsatt ute er også Pepe (f), Heinze (f), Diarra (m), van Nistelrooy (a) og de la Red (a).

Sevilla skapte lite mot Barcelona sist, og kunne ikke gjøre noe med en Messi i storform. Som hos vertene er poengfangsten brukbar, men det sprudler på ingen måte underveis. Slet med mange skader tidligere i høst, men har ingen store problemer på den fronten nå. Tilbake fra karantene er vingen Navas, mens gode Fabiano (a) soner i dag.

Real Madrid har riktignok sine problemer å stri men, men her er laget undervurdert mot en motstander som heller ikke får ut sitt beste. 1,95 er i tråd med markedet og et kryss på bongen vår.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne