David Villa  (Foto: JOSEP LAGO/AFP)
David Villa (Foto: JOSEP LAGO/AFP)

- David Villa nærmer seg City

David Villa skal være på vei til Manchester City for 582 millioner kroner

Ifølge News of the World blir Valencias angriper David Villa Manchester Citys første store forsterkning når overgangsvinduet åpner i januar.

Avisen melder at Villas rådgivere har hatt flere samtaler med City-ledelsen kommer til England neste uke for å forhandle frem en avtale

EM-toppscoreren forlenget nylig avtalen sin med Valencia frem til 2014 og har egentlig en utkjøpsklausul på 1,3 milliarder. Men den konkurstruede La Liga-klubben skal være nødt til å godta et langt lavere bud.

Les også: - Valencia skylder seks milliarder

Prisen skal ligge på 55 millioner pund, eller 582 millioner kroner.

Manchester City sjokkerte fotballverden i august da de hentet Robinho fra Real Madrid for over 330 millioner kroner. Klubbens Abu Dhabi-baserte eiere har varslet kjøp av 18 spillere - til en snittpris på 300 millioner kroner - og har blant annet prøvd seg på Demitar Berbatov, Mario Gomez, Ronaldo og Fernando Torres.

Villa er ikke fremmed for å reise.

- Jeg blir i Valencia så lenge presidenten vil ha meg. Hvs han sier at jeg må selges for å redde klubben, tar jeg den utfordringen og ser etter en ny utfordring, sier han ifølge avisen.

Real Madrid skal lenge ha vært interessert i 27-åringen, men valgte i stedet å hente Klass-Jan Huntelaar for 180 millioner kroner tidligere i uken.

Les også: Barcelona knuste Valencia