Villarreal  (Foto: Domenech Castelló/EPA)
Villarreal (Foto: Domenech Castelló/EPA)

Mesterlig opphenting av Villarreal

Getafe ledet 3-0, men Villarreal kjempet seg til ett poeng.

Villarreal - Getafe 3-3

Villarreal fikk en marerittstart hjemme mot Getafe. Granero sendte gjestene i føringen allerede etter ti minutter, med en praktfull avslutning inne i feltet.

Målfest
Getafe slo til igjen bare ti minutter senere. Gavilán dunket inn 2-0 på hel volley fra skrått hold. Gjestene rakk å gi hjemmefansen nok en nesestyver før pause. Casquero klinket til med venstrefoten fra 16 meter og traff blink.

Vertene gikk i garderoben med bakoversveis, men fikk nok noen kloke ord med seg fra garderoben. For i andre omgang tok Villarreal endelig grep hjemme på El Madrigal.

Tidligere Arsenal-stjerne Robert Pirès reduserte til 1-3 ti minutter etter sidebytte. Det så likevel ut til at bortelaget skulle dra i land tre poeng, men hjemmelaget hadde mer på lager.

Rossi sikret poeng
Sebastian Eguren, som ikke var god nok for Rosenborg, er mer enn god nok for Villarreal. Midtbanespilleren fra Uruguay tente håpet for vertene da han satte inn 2-3 fra kloss hold. Og det stoppet ikke der.

Guiseppe Rossi dukket opp inne i feltet fire minutter før full tid, og sørget for at det ble poengdeling. En fantastisk opphenting av Villarreal.

Se målene i videovinduet øverst i saken