tevez (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
tevez (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

Går for storseier til United

Vi stoler på United og Wolverhampton på lørdagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 6.desember, frist kl.18.15:
87 Queens Park Rangers-Wolverhampton B 2,35
89 Manchester United-Sunderland (0-1) H 1.50

Totalodds: 3,53

Formsterke ulver
Championship. QPR spilte 0-0 borte mot Crystal Palace lørdag. Leigertwood (m) og Hall (f) er suspendert, mens Ledesma (m) er tilbake etter karantene. Wolverhampton beholdt avstanden på seks poeng ned til Birmingham etter 1-1 i toppoppgjøret på Molineux sist. Keeper Hennessey beholder plassen, da Ikeme fortsatt er ute. Ellers ingen nye problemer for manager Mick McCarthy.

QPR har vært helt på det jevne i det siste, og møter tøff motstand her. Ulvene flyr videre, og vi tror på en ny seier til serielederne.

Klasseforskjell på lagene
Sir Alex har fått et luksusproblem med tre spisser som leverer varene, og vurderer Berbatov og Tevez på topp med Rooney i en tilbaketrukket rolle. Uten poengtap siden Newcastle var på besøk i premieren. Scholes (m) trenger litt mer tid før han er klar igjen, Fletcher (m) trolig tilbake. Sunderland er tilsynelatende i full oppløsning. Roy Keane forsvant som kjent ut tidligere i uken, 1-4-tapet hjemme for Bolton sist var det sjette på rad. Gordon (k) fortsatt skadet, McCartney (f) er usikker. Richardson (m) er suspendert.

Alt ligger til rette for en klar hjemmeseier, og vi spiller med handicap.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne