Steffen Iversen  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Steffen Iversen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

- Bør hente inn nye spillere

Steffen Iversen etterlyser en bredere Rosenborg-stall.

FC København - Rosenborg 1-1

København/Bergen (TV 2 Sporten): Rosenborg falt sammen da Roar Strand og Steffen Iversen måtte forlate banen. Det siste kvarteret hadde FC København et massivt overtak, og Rosenborg hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Erik Hamrén var fornøyd med kampen, men svensken så i likhet med alle andre at Rosenborg er svært avhengige av de to veteranene.

- De fleste lag vil merke når man tar av så gode og erfarne spillere som Roar og Steffen, forteller Hamrén.

- For tynn stall
Steffen Iversen mener klubben må gjøre noe med den situasjonen. Han tror Rosenborg må styrke stallen for å hevde seg bedre i Norge og i Europa.

- Vi bør hente inn flere folk. Vi har litt for tynn stall, og må jobbe med det. Uansett har vi et mer enn bra nok lag her til å gjøre det bra i Uefacupen og i Norge. Vi trenger kanskje et par andre som kan puste oss i ryggen, sier Iversen.

Kastet opp igjen
Per Ciljan Skjelbred var en av Rosenborgs beste spillere i går. Unggutten løp til han måtte kaste opp, et problem han har hatt hele sesongen.

- Jeg vet ikke hva det er for noe. Det skjer noe i hvert fall, og da er det en naturlig reaksjon.

- Irriterer det deg?

- Det er ubehagelig. Når du er dødssliten fra før av og så må du bekymre deg for å kaste opp på en fotballbane. Det er ikke godt, men det går fort over, sier Skjelbred.