BLIR LAGKAMERATER: Ronaldinho og Beckham.  (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)
BLIR LAGKAMERATER: Ronaldinho og Beckham. (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)

Becks vil til Sør-Afrika

Fotballidolet drømmer om plass i Capellos VM-tropp.

Beckham fikk mange til å heve øyenbrynene da han bestemte seg for å dra til Los Angeles Galaxy i 2007. Kritikere trodde landslagskarrieren var over for 33-åringen.

Beckham har imidlertid klart å kjempe seg tilbake i landslagsvarmen, men måtte skuffet konstatere at han ble utelatt fra troppen mot til kampen mot Tyskland sist.

Vil overbevise Capello
Nå håper han leieoppholdet til Serie A og AC Milan vil gi han nye stjerner i boken til landslagssjefen Fabio Capello.

- Det er viktig å spille bra i hver kamp og holde formen intakt. Det er en av grunnene til at jeg går til AC Milan i noen måneder, sier Beckham til Sky Sports.

Dødballeksperten satser nå på å passere nåløyet og bli inkludert i Englands 23-manns-tropp som drar til Sør-Afrika sommeren 2010.

Drømmer om VM-gull
- Selvfølgelig ville jeg elsket å spille for landet mitt, men jeg tar en kamp av gangen. Dersom jeg klarer å holde meg på laget gjennom hele kvalifiseringen er det kjempebra. Jeg liker disse kvalikkampene og jeg liker måten laget samarbeider både på og utenfor banen, sier mannen som ga seg som landslagskaptein i 2006.

Han drømmer også om å oppleve Englands første VM-gull siden 1966.

- Det er viktig at vi konsentrerer oss og fortsetter å spille som vi gjør. Foprhåpentligvis kan vi nå VM-finalen, men vi har fortsatt mye arbeid foran oss, sier amerikafareren.

England ligger godt an til å kvalifisere seg til VM-sluttspill med fire seire på fire kvalikkamper. Beckham kom inn som innbytter to minutter før slutt i kvalikkampen mot Hviterussland den 15. oktober