UAVGJORT: Brede Hangeland spilte nok en solid kamp for Fulham. Her i duell med Steven Sidwell, som hadde en gylden mulighet til å sikre Aston Villa seieren.  (Foto: Anita Maric/EPA)
UAVGJORT: Brede Hangeland spilte nok en solid kamp for Fulham. Her i duell med Steven Sidwell, som hadde en gylden mulighet til å sikre Aston Villa seieren. (Foto: Anita Maric/EPA)

Hangeland avviser overgang

Fulham-stopperen tror ikke på overgangsryktene.

Fulhams midtstopper Brede Hangeland lar seg ikke affisere av den siste tids overgangsskriverier i engelsk presse. 27-åringen har blant annet blitt koblet til Tottenham og Arsenal.

Kan være oppspinn
- Jeg vet absolutt ingenting om dette, og har verken snakket med andre klubber eller svart på spørsmål fra journalister. For alt jeg vet er det bare noen som har funnet på dette, sier Brede Hangeland til Aftenbladet.

Fulham har fått en god start i årets sesong og ligge på en solid 10. plass på den rekordjevne Premier League-tabellen. Den tidligere FC København og Viking-spilleren Brede Hangeland får mye av æren for at londonklubben bare har sluppet til 11 baklengs.

Kontraktsforlengelse ikke tema
Engelske medier har spekulert i om Hangeland bevisst drøyer med kontraktforhandlingene for å avvente en eventuell overgang til en større klubb. Det avviser den norske landslagskapteinen.

- Jeg har to og et halvt år igjen av kontrakten. En forlenging har aldri vært tema. Dette underbygger bare det jeg sier, det er en stor del fantasi inne i bildet her. Men spekulasjoner er en del av gamet, og det har jeg lært å leve med, sier han.