Solbakken (Foto: Mogens Flindt/SCANPIX)
Solbakken (Foto: Mogens Flindt/SCANPIX)

Spenstig oddsforslag

Sjekk dagens luring til nesten fire ganger pengene.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 04. desember, frist kl. 20.40:
106 FC København - Rosenborg H 1,60
117 Nancy - CSKA Moskva B 3,95

Totalodds: 6,32

Tynn RBK-utgave
UEFA-cup. FC København leverte en solid kamp sist med 1-1 på Mestalla mot Valencia. De reiste seg dermed etter hjemmetapet for St.Etienne, og med seier her er Ståle Solbakkens mannskap med i kampen om avansement fra denne gruppen. Rosenborg er sjanseløse på avansement etter kun ett poeng og 0-7 i målforskjell i denne gruppen. De var fryktelig svake i 0-4-tapet hjemme mot Valencia sist, og viste at de er langt unna matchform. Savnet av playmaker Marek Sapara, som er ute for sesongen, var også tydelig.

FC København er i matchform, og trenger poengene langt mer enn Rosenborg. Vi tror på hjemmeseier til Ståle Solbakkens mannskap.

Markedsledende borteodds
Uefa-cup. Nancy ligger veldig godt an med fire poeng på to kamper. Viste gryende form før 1-2-nederlaget for daværende jumbo Saint-Etienne i helgen. Usikkerhet rundt startelleveren, der spesielt forsvarsrekka svekkes av fravær. Malonga er ny på en velfylt skadeliste. Russerne er videre etter full pott på de tre første. Avsluttet den nasjonale ligaen på sølvplass 22. november. Dermed er denne turneringen eneste prioritet i overskuelig fremtid, og det er heller ingen skader av stor betydning i troppen. CSKA-trener Gazzaev kan likevel velge å prøve ut noen yngre spillere til fordel for etablerte navn som Vagner og Dzagoev.

Borteoddsen ble markedsledende torsdag morgen, og er stadig på vei ned andre steder. Vi slår til på 3,95 før det er for sent.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne