BØTTET INN: Carlos Tevez ga beskjed til konkurrentene sine om at han akter å spille fra start i United trøyen. (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
BØTTET INN: Carlos Tevez ga beskjed til konkurrentene sine om at han akter å spille fra start i United trøyen. (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

- Tevez var fantastisk

- Jeg kunne ikke spurt om en bedre prestasjon, sier Sir Alex Ferguson etter argentinerens fire mål mot Blackburn.

Manchester United - Blackburn 5-3

Carlos Tevez har slitt i skyggen av Dimitar Berbatov og Wayne Rooney denne sesongen. De gangene Tevez har fått sjansen har han hatt tilgode å overbevise, men mot Blackburn hadde han tydeligvis bestemt seg.

Les: Tevez ganger fire

På en knapp time måtte Blackburn-keeper Paul Robinson hente ballen ut av nettet fire ganger. Sir Alex Ferguson var svært fornøyd med Tevez etter kampen.

- Det var fantastisk å se på. Energien og besluttsomheten hans var brilliant. Jeg tror ikke jeg kunne spurt om en bedre prestasjon. Jeg er veldig fornøyd med de fire målene og besluttsomheten han viste, skryter United-manageren.

Blackburn holdt på å spise opp Manchester Uniteds ledelse, men det ble med de to skremmeskuddene fra Matt Derbyshire og Benedict McCarthy. På overtid sørget Tevez for sikre seieren. 5-3 er ikke et vanlig resultat på Old Trafford.

- Det skulle ikke ha endt med åtte mål. De to siste vi slipper inn er fordi vi er uforsiktige når vi spiller. Heldigvis drepte Carlos kampen med et fantastisk mål i det siste minuttet. Vi er i semifinalen, og vi fortjener det, sier Ferguson.