Tore André Flo og Nadya Khamitskaya (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Tore André Flo og Nadya Khamitskaya (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Flo takker dansen for comebacket

- Jeg er en av få fotballspillere som har gått ned i vekt etter at jeg sluttet, sier Tore André Flo.

MK Dons' nyervervelse Tore André Flo avslører at klubbens trener Roberto Di Matteo har ønsket å signere ham i flere måneder. Nordmannen er god kompis med Dons-sjefen etter tiden de spilte sammen i Chelsea.

- Roberto Di Matteo prøvde å overtale med i sommer, og han har forsøkt å få meg til å gjøre comeback i hele høst. Jeg hadde ikke gjort dette hvis det ikke var for ham. Nå er det opp til meg å vise Di Matteo og fansen at jeg fortjener en plass på laget, sier Flo ifølge Milton Keynes Citizen.

- I form etter dansingen
Den tidligere landslagsspilleren har fått et godt inntrykk av klubben og sine nye lagkamerater.

- Jeg er imponert. Jeg har bare vært her et par uker, men jeg har allerede lagt merke til at det er mange talentfulle spillere her. Jeg tror en del folk har blitt overrasket over MK Dons denne sesongen. I tillegg må jeg nevne det nye stadionanlegget, det er helt fantastisk og holder uten tvil Premier League-standard.

Inntil nylig hadde Flo skoene godt plassert på hyllen, etter et mislykket opphold i Leeds. Stryningen føler likevel at han kan tilføre sin nye klubb noe positivt. Han føler seg nå i bedre form enn noensinne etter at han underholdt en hel nasjon iført dansesko i programmet «Skal vi danse», der han ble nummer to.

Se Flo i en heftig Rumba her

Trenerkurs
- MK Dons scorer mange mål, så det blir ikke enkelt å spille seg inn på laget. Men jeg er sikker på at jeg har noe å bidra med, og jeg har bevist at jeg er i form på trening. Jeg er en av få fotballspillere som har gått ned i vekt etter at jeg sluttet, det skyldes nok all dansingen.

Flo ser ikke bort fra at han blir i MK Dons en god stund hvis oppholdet blir vellykket.

- Det er vanskelig å si noe om det nå. Hvis jeg fortsatt føler meg frisk og ting går bra, så er ikke det umulig. Men man kan ikke planlegge så langt frem i tid når man er på min alder. For øyeblikket har jeg ingen planer om å bli trener. Jeg har tatt trenerkurs, men det var bare fordi jeg skulle være assistent-trener for laget til sønnen min.

Tore André Flo og Nadya Khamitskaya  (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Tore André Flo og Nadya Khamitskaya (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)