Franck Ribery (Foto: OLIVER LANG/AFP)
Franck Ribery (Foto: OLIVER LANG/AFP)

Ribéry furter etter kåring

Bayern Munchen-stjerne Franck RIbéry skjønner ikke at han kom helt nede på 16. plass i kampen om Gullballen.

Den franske landslagsstjernen Franck Ribéry innrømmer at han er oppgitt etter at han bare ble nummer 16 da Gullballen gikk til Manchester Uniteds tekniske portugiser Cristiano Ronaldo.

I fjor ble Bayern München-spilleren nummer sju i samme kåring. Ribéry skjønner ikke at det mulig at han har falt ni plasser på listen.

- For å være helt ærlig, så er jeg skuffet. Jeg hadde fortjent bedre. I fjor ble jeg nummer sju, etter at jeg hadde spilt seks måneder for Marseille og seks måneder for Bayern, uten å ha vunnet noen titler, sier han ifølge Goal.com.

Følg Bundesliga i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Toppscorer

Denne sesongen har vært langt bedre for Ribéry.

- Her havner jeg på 16 plass, etter en stor sesong for Bayern. Vi er tyske mestere, vi vant den hjemlige cupen og vi kom til semifinalen i UEFA-Cupen. Jeg ble også kåret til den beste spilleren i Bundesliga. Jeg oppnådde fantastiske ting, men man må godta avgjørelsen.

Har Ribéry grunn til å sutre? Si din mening nederst i saken

På plassene bak Ronaldo kom Barcelonas ballkunstner Lionel Messi og målmaskinen fra Anfield, Fernando Torres. Ribéry synes det var rett at United-spilleren gikk til topps, men han er forundret over at noen av hans lagkamerater ikke kom med i det hele tatt.

I LEKEHUMØR: Cristiano Ronaldo har vært forskjellen på Stoke
  og Manchester United. (Foto: Jon Super/AP)
I LEKEHUMØR: Cristiano Ronaldo har vært forskjellen på Stoke og Manchester United. (Foto: Jon Super/AP)

- Han hadde fått min stemme. Han har vært svært god for Manchester United, og han vant Mesterligaen. Men at ikke Karim Benzema fikk noen stemmer, det er utrolig. Han har riktignok ikke vunnet Mesterligaen, men å ikke få en eneste stemme? Det fikk heller ikke Luca Toni som nesten har scoret like mange mål for Bayern, som Ronaldo har gjort for United.