Hassan El Fakiri
Hassan El Fakiri

Åpner for El Fakiri til Lyn

Lyn kan bli neste stoppested i karrieren for Branns Hassan El Fakiri.

Tirsdag medlte bt.no Hassan El Fakiri får forlate Brann - helt gratis.

LES: Kan gå gratis fra Brann

Midtbanespilleren har spilt i Lyn i to perioder tidligere, og nå åpner trener Kent Bergersen for å sjekke mulighetene for å hente El Fakiri tilbake til Oslo-klubben.

Jakter på ny midtbanespiller
- Det er først og fremst på midtbanen vi skal styrke stallen med, forteller Bergersen til TV 2 Sporten.

Og fortsetter:

- Hassan har vært i Lyn før og vi kjenner til hans kvaliteter. Klart vi har lekt litt med tanken på å hente ham hit igjen. Men vi har ikke kommet så langt at vi har kontaktet Brann eller El Fakiri, konstaterer Lyns treneren.

Hassan El Fakiri er imidlertid blant Branns best betalte spillere. Bergersen innrømmer at det derfor kan bli vanskelig å møte den tidligere Kaiserslautern- og Monaco-proffens lønnskrav.

- Selv om han er gratis, så skal han ha en lønn som skal betales. Og jeg frykter den lønnen ligger på et nivå vi ikke har evne til å tilby, sier Lyn-treneren.

Jalland veldig aktuell
Vålerengas Jørgen Jalland er for tiden på prøvespill i Lyn. Bergersen kan foreløpig ikke si om veteranen blir tilbudt kontrakt.

- Han har holdt et bra Tippeliga-nivå, men har vært litt uheldig med skader og ikke fått den tilliten han ønsker i Vålerenga. Nå er han her, så får vi se hva som skjer, sier han.