Laudrup (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU, © ppm/BF)
Laudrup (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU, © ppm/BF)

Sats på denne dobbelen

UEFA-cup og Conference League på dobbelen denne onsdagen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 3.desember, frist kl. 17.55:
42 Spartak Moskva-NEC Nijmegen (0-1) H 2,20 66 Nortwich-Wrexham B 1,85

Totalodds: 4,07

Motiverte verter Spartak Moskva tok en sterk og fortjent 1-0-seier borte mot Dinamo Zagreb sist, og er back on track i denne gruppen etter åpningstapet mot Udinese. Den russiske serien er avsluttet, og dermed er det fullt fokus på de to siste gruppekampene. Med seier i dette oppgjøret er mye gjort med tanke på avansement for Michael Laudrups mannskap. NEC Nijmegen tapte fortjent 0-1 hjemme for Tottenham sist, og står uten poeng etter 2-3 borte mot Dinamo Zagreb i første kamp. Radomski (m) er ute, ellers rimelig greit med mannskapet for coach Mario Been.

Spartak imponerte sist, og med seier her er de i praksis videre. Vi tror vertene vinner med mer enn ett mål hjemme på Luzhniki Stadium.

Ny giv for Wrexham Northwich nummer tre fra bunn, kun to poeng på de fem siste har gitt en liten luke opp. 0-1-tapet her for Crawley på lørdag var fullt fortjent. Antwi (m) er usikker med sykdom, ellers ser det lyst ut på skadefronten. Wrexham har virkelig fått fart på sakene etter at Dean Saunders tok over som trener. 6-0-1 på de syv første seriekampene under den tidligere storscoreren. Overbeviste ikke spillemessig i 2-1-triumfen mot Stevenage i helgen, men til gjengjeld var tapet nest sist av det ufortjente slaget. Spann (m) er usikker. Spender (f) fortsatt ute, i tillegg kommer noen fravær av mindre betydning.

Gressmatten vil bli inspisert på dagen etter varsel om dårlig vær. Wrexham har opprykksambisjoner som har fått en helt ny giv under ferske Saunders. 1,85 på gjestene er til å leve med.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne