Håkon Opdal (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Håkon Opdal (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Opdal frykter ikke Ramovic

Brann-keeper Håkon Opdal føler seg ikke truet av Sead Ramovic.

Det var i lokalavisen Nordlys påtroppende Brann-trener Steinar Nilsen bekreftet at Tromsø-keeper Sead Ramovic kunne bli med til Bergen.

LES: Åpner for Ramovic til Brann

- Det kan være et alternativ, ingen tvil om det. Vi følger hans situasjon - for å si det sånn. Han er en fabelaktig gutt å jobbe med, sa Nilsen om Ramovic.

Føler seg ikke truet
Håkon Opdal har vært Branns førstevalg mellom stengene de siste årene. Men forrige sesong slet den landslagsaktuelle keeperen med skader og ujevne prestasjoner.

Han har fått med seg at Ramovic er ønsket av Steinar Nilsen – men tar spekulasjonene med knusende ro.

- Ja, jeg har fått det med meg så vidt. Han er en veldig god keeper, men han er ikke den første spillleren fra Tromsø som blir koblet til Brann, poengterer Håkon Opdal.

- Frykter du for plassen på laget om Ramovic blir Brann-spiller?

- Jeg skal gi Ramovic konkurranse og tar utfordringen om han skulle komme hit. Jeg er ikke bekymret, for å si det sånn. Når du spiller på det øverste nivået vil det alltid være konkurranse, svarer den sympatiske keeperen.

- Vil alltid vurdere nye spillere
Han vil ikke spekulere i hvorfor Steinar Nilsen vurderer å hente Bosman-spilleren Ramovic.

- Med ny trener på plass vil han selvsagt alltid vurdere nye spillere. Han kjenner disse spillerne, som han har hatt i flere år. Selv har jeg ikke snakket med Steinar, men regner med å treffe ham snart og bli kjent med ham, sier Opdal.

- Hvorfor Ramovic er ønsket har jeg imidlertid ingen kommentarer til. Det er jo ikke mitt bord, fortsetter han.

Opdal opererte begge knærne 7. oktober. Etter langvarige plager med senebetennelse på oversiden av kneskjellet var operasjon det siste uprøvde alternativet.

Sead Ramovic  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Sead Ramovic (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Dropper ferien
Nå dropper keeperen med åtte A-landskamper for Norge ferien for å trene seg opp igjen.

- Jeg regner med å være tilbake for fullt når vi starter opp igjen fellestreningene 5. januar. Jeg håper å bli kvitt alle problemene frem til den tid. Jeg vil droppe ferien og trene hver dag sammen med blant annet fysioterapeut for å komme tilbake. Jeg er i stadig fremgang, opplyser han.

- Hva er målet neste sesong?

- Det er å komme tilbake for fullt og bli best mulig. Å komme tilbake på landslaget er også et mål jeg har satt meg, sier keeperen.